CELEBRITIESTVGNTM: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή για τη θέση του...

GNTM: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή για τη θέση του κριτή»

Γυναίκα και όχι άντρας τελικά στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Γυναίκα και όχι άντρα τελικά φαίνεται ότι επέλεξε να βάλει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η παραγωγή του GNTM και συγκεκριμένα στη θέση του τέταρτου κριτή. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την θέση αυτή είναι της Ιωάννας Ντέντη.

Διαβάστε επίσης: Έπαθε σοκ ο Ουγγαρέζος: «Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα στον Alpha»

Η Ιωάννα είναι γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό αφού συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Next Top Model. Μάλιστα η ίδια επιβεβαίωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε, την πρόταση που της έχει γίνει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου (vid)

«Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ και ήταν ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Το GNTM ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήθελα να αποχωρήσω από αυτό, αλλά επειδή η Βίκυ πίστευε πολύ σε μένα μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στην αποχώρηση από το GNTM, αλλά πρόσφατα ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS