CELEBRITIESTVΗ Δανάη Μπάρκα πάει κόντρα στην ατυχία λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Δανάη Μπάρκα πάει κόντρα στην ατυχία λίγο πριν την πρεμιέρα

Το «Πάμε Δανάη» επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου και η Δανάη αρνείται να αφήσει τις μικρές αναποδιές να της χαλάσουν τη διάθεση.

ΗΔανάη Μπάρκα επιστρέφει για 4η τηλεοπτική σεζόν στα πρωινά μας από την προσεχή Δευτέρα αν και η ίδια αρνείται προς το παρόν να αφήσει την καλοκαιρινή της διάθεση και να μπει σε mood προετοιμασίας. Με αφορμή μία μικρή ατυχία η παρουσιάστρια και η ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα λίγο πριν μπει στην τηλεοπτική μάχη μίας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής σεζόν.

 

«Κόντρα σε όλα τα φάρμακα και την ωτίτιδα»
Με τη Δανάη Μπάρκα ήταν σα να ζήσαμε μαζί τις φετινές της διακοπές. Ήταν τόσο ρεαλιστικές οι αναρτήσεις της και η θετική της ενέργεια που μας έκαναν να «ταξιδέψουμε» μαζί της. Κόντρα σε όποια τοξικότητα το μήνυμά της είναι ένα: «Χρειάζεσαι εσένα πολύ περισσότερο απ’ ότι χρειάζεσαι οποιονδήποτε άλλον. Να σε προσεχείς, να σε αγαπάς, να σε προστατεύεις», όπως έλεγε σε ένα post.


Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται καθημερινά στο νέο της γραφείο στο Mega και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Δευτέρας. Το «Πάμε Δανάη» έχει κάποιες αλλαγές όπως η ίδια μας εξομολογήθηκε αλλά η ομάδα δίπλα της και μπροστά στην κάμερα παραμένει σταθερή: Δέσποινα Καμπούρη, Άρης Καβατζίκης και Γιώργος Κρικοριάν: «Νέα σεζόν,νέα ομάδα. Ανανέωση, φρέσκιες ιδέες, καινούριες γνωριμίες, νέα χαμόγελα και έτοιμοι για την καθημερινή πρωινή μας συνάντηση! Ανασυνταχτήκαμε υποδεχτήκαμε τους νεοαφιχθέντες και ξεκινάμε το ταξίδι που λέγεται “Πάμε Δανάη” για τέταρτη σεζόν. Απίστευτο; Απίστευτο κι όμως αληθινό» έγραψε μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση της πρώτης μέρας στο γραφείο.


Υπήρξε βέβαια και μία ατυχία της τελευταίας στιγμής με μία ωτίτιδα που την ταλαιπωρεί αλλά και πάλι η Δανάη πάει κόντρα σε ότι δύσκολο μπορεί να σκιάσει τη χαρά της: «Kόντρα σε όλα τα φάρμακα και την ωτίτιδα, θα ανεβάζω καλοκαιρινές φωτογραφίες μέχρι την πρεμιέρα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS