CELEBRITIESTVΚαι επίσημα «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια!

Και επίσημα «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια!

Oι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς των 90s «Τα Φιλαράκια» επιβεβαίωσαν την είδηση με αναρτήσεις τους στα στα social media. 

Οι φήμες για επιστροφή της δημοφιλούς σειράς κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια- αλλά περισσότερο μάλλον ως ευσεβής πόθος των απανταχού θαυμαστών της. Όμως, φαίνεται πώς οι ευχές τους εισακούστηκαν – με τη βοήθεια, βεβαίως, και των εκατομμυρίων προβολών που συγκεντρώνει το «Friends» στο Netflix, όπου προβάλλεται- και η διάσημη νεοϋορκέζικη παρέα επιστρέφει.

Και η επιβεβαίωση ήρθε την Παρασκευή 21/02 από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, από τη σειρά, και έγραψαν «Συμβαίνει…»

Την ίδια στιγμή, την είδηση της επιστροφής επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η HBO Max, που είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς, μαζί με όλα τα παλιά επεισόδια (που αγόρασε έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων), με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας της τον Μάιο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λάτρεις των «Friends» είναι επίσημο! Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη, οι ηθοποιοί του»Friends» θα επανενωθούν για ένα σπέσιαλ επεισόδιο, ατιτλοφόρητο ακόμα, αποκλειστικά για το λανσάρισμα της HBO Max, ιδιοκτησίας της WarnerMedia».

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ κοντά στο Χόλιγουντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS