CELEBRITIESTVΛιάγκας: «Σταυρωθήκαμε, κουβαλήσαμε Σταυρό κι ακόμη δεν έχω δει το Γολγοθά»

Λιάγκας: «Σταυρωθήκαμε, κουβαλήσαμε Σταυρό κι ακόμη δεν έχω δει το Γολγοθά»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας.Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ποινή που υπεβλήθη από το ΕΣΡ για διακοπή προβολής της εκπομπής του για 5 ημέρες, καθώς και την επιβολή χρηματικού προστίμου 150.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εκδρομή, η οποία ήταν επιβεβλημένη από το ΕΣΡ, πέντε ημέρες διακοπή προγράμματος. Αυτό που κάναμε το σκεφτήκαμε τις επόμενες ημέρες από τότε που συνέβη. Τις επόμενες πολλές ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Ακόμα και τώρα. Δεν ήταν περίεργη στιγμή, ήταν ένας λάθος χειρισμός σε ένα θέμα και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση. Δεν γελάσαμε σε καμία περίπτωση με την κοπέλα, δεν υπήρχε καμία πρόθεση, προφανώς γελάσαμε με το φαιδρό σημείο του γεγονότος που υπάρχει και αυτό.

Ήταν άκομψο και αισθητικά ένα μεγάλο λάθος που δεν επιτρέπεται. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε πρόθεση, δεν υπήρχε θέση. Δεν πήραμε θέση υπέρ κάποιου που έκανε σεξουαλική παρενόχληση ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό καταδικάστηκε. Δεν υπήρχε η άμεση αντίδραση, μια ομάδα σαν υπνωτισμένη που κάναμε όλοι την ίδια βλακεία, δεν υπήρχαν τα ρεφλέξ να ζητήσουμε απευθείας συγνώμη, ζητήσαμε την επόμενη ημέρα.

Ήταν πολύ χοντρό και η αντίδραση μετά ήταν δυσανάλογα μεγάλη με την δράση. Ήταν λίγο υπερβολή γιατί σταυρωθήκαμε και κουβαλήσαμε έναν Σταυρό μαρτυρίου και δεν βλέπουμε τον Γολγοθά ακόμα, δηλαδή τον Γολγοθά τον βλέπουμε, δεν βλέπουμε το σημείο σταύρωσης ακόμα. Κουβάλησα έναν Σταυρό για όλα τα δεινά της τηλεόρασης, τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ.

Ξέρουμε όλοι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που λέγονται τέρατα και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας. Ξαφνικά βρήκαμε τον Λιάγκα, ο οποίος είναι ένας έντονος χαρακτήρας και λέει τη γνώμη του λίγο παραπάνω και έντονα. Την γνώμη μου την λέω με ευπρέπεια χωρίς να θέλω να προσβάλω ανθρώπους. Και να αυτοκτονούσα στην πλατεία Συντάγματος θα έλεγαν δεν αυτοκτόνησα καλά ή ότι αυτοκτόνησε για να γίνει συμπαθής. Πρέπει να καταλάβεις Νίκο ότι ο κόσμος έχει διαφορετική αίσθηση από το ΣΕΡ και από αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Ο απλός κόσμος, που συναντώ δεκάδες ανθρώπους καθημερινά μου λέει “οκ ήταν ένα λάθος αλλά δεν κάνατε και κανένα έγκλημα.

Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στην τηλεόραση, δεν σκοτώσατε και άνθρωπο. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Ο κόσμος μου λέει να γίνω ξανά ο Λιάγκας που ήμουν και δεν γίνεται από μια κακή στιγμή τηλεοπτική να αναιρέσει 30 χρόνια καριέρας και έναν χαρακτήρα ενός ανθρώπου που και ευπρέπεια έχει και αίσθηση τι λέει έχει και μέτρο έχει και έχει συγκινηθεί στην τηλεόραση και έχει αναδείξει πολλά κοινωνικά θέματα. Αυτά δεν αφαιρούνται από μια κακή στιγμή μιας ομάδας. Ο κόσμος που συναντιέμαι αυτό μου λέει. Το λάθος το αντιληφθήκαμε άμεσα», είπε ο παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS