CELEBRITIESTVΣε καραντίνα ο «Μεγάλος Aδελφός»

Σε καραντίνα ο «Μεγάλος Aδελφός»

Αβέβαιο θεωρείται πλέον το μέλλον του «Big Brother» με τα δύο κανάλια, Σίγμα και Σκάι, να ανακοινώνουν επίσημα την επ’ αόριστον αναβολή του χωρίς να διευκρινίζεται το μέλλον του ριάλιτι.

Δύο είναι πλέον τα ενδεχόμενα που συζητιούνται αυτή τη στιγμή στο Σίγμα και στον Σκάι για το μέλλον του «Big Brother». Το πρώτο είναι να ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου και η προβολή του να παραταθεί μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, ώστε να μπορέσει το ριάλιτι να «βγάλει» τα απαραίτητα επεισόδια.

Το δεύτερο σενάριο είναι να μετατεθεί η πρεμιέρα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «Big Brother» να αποτελέσει τον βασικό κορμό προγράμματος στην prime time του Σίγμα και του Σκάι από το φθινόπωρο. Μία εξέλιξη που θα φέρει ανατροπές κυρίως στη σχέση του Σκάι με τον Acun Ilicali που θα δει τα project του να παραγκωνίζονται.

Πάντως, το δεύτερο ενδεχόμενο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το πρόγραμμα δεν καταφέρει να βγει στον αέρα ούτε μέχρι τα μέσα Απριλίου. Προς το παρόν, ο Σκάι, εξέδωσε ανακοίνωση -την οποία υιοθετεί και το Σίγμα- μέσω της οποίας δημοσιοποιεί επίσημα την απόφασή του για αναβολή της πρεμιέρας χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

«Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο Σκάι είναι υποχρεωμένος να αναβάλει την πρεμιέρα του «Big Brother» μέσα στον Μάρτιο 2020. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται. Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS