CELEBRITIESTVSurvivor All Star: Δείτε με πόσες ψήφους διαφορά κέρδισε ο Κατσούλης τον...

Survivor All Star: Δείτε με πόσες ψήφους διαφορά κέρδισε ο Κατσούλης τον Μπάρτζη

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «Survivor All Star» με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει καταφέρει να φτάσει στη δεύτερη θέση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στάθης Σχίζας ο οποίος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους που όλοι γνωρίζουμε, μίλησε στους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα και τη διαφορά στις ψήφους μεταξύ των δυο παικτών.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Η μεγάλη νίκη, το χρηματικό ποσό και η διαφορά σε ψήφους με Μπάρτζη

Συγκεκριμένα ο περσινός νικητής του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και αποκάλυψε τα εξής: «Ο Σάκης Κατσούλης άξιζε τη νίκη του στο ”Survivor All Star”. Είναι ένας καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά ο κόσμος επέλεξε. Από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη. Οπότε μάλλον κέρδισαν και οι δυο».

Διαβάστε επίσης: Στα επίσημα στατιστικά του Survivor All Star, πρώτος ο Κατσούλης και δεύτερος ο Σχίζας

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν έχω πολλές επαφές με τα παιδιά από το παιχνίδι. Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γι’ αυτό βρέθηκα στον τελικό του “Survivor All Star”, δεν αποβλήθηκα. Δεν έχω πολλές επαφές με τα παιδιά από το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μέσα στους κανόνες ότι όποιος αποβληθεί, δεν μπορεί να είναι στον τελικό. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε τηλεοπτικό πάνελ. Δεν μου ταιριάζει»

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών µου»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS