CELEBRITIESTVΤίτλοι τέλους για την εκπομπή «Όλα Καλά» - Η ανάρτηση του Τάσου...

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Όλα Καλά» – Η ανάρτηση του Τάσου Θεοδώρου

Δεν θα επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν η ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα Καλά» του ΣΙΓΜΑ, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Τέλος σε αυτές τις φήμες που ήθελαν την εκπομπή να επιστρέφει, έδωσε η ανακοίνωση χθες Τετάρτη (15/7) ότι τελικά, δεν θα βγει στον αέρα. Η εκπομπή υπενθυμίζουμε είχε διακοπεί λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού, μια κατάσταση η οποία έφερε ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων.

Το κανάλι ενημέρωσε σχετικά για την απόφαση αυτή τόσο την παρουσιάστρια Κωνσταντία Ευριπίδου , όσο και την υπόλοιπη ομάδα. Η παρουσιάστρια να πούμε διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μετά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε θα την δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά όπως επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά της δημοσιoγραφικής παρέας.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει η εκπομπή «Όλα καλά» με Summer Edition!

Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Τάσος Θεοδώρου με ανάρτηση που έκανε χθες στα social media μετά τα όσα τους ανακοινώθηκαν, θέλησε να ευχαριστήσει το κανάλι, γι’ αυτή την υπέροχη τηλεοπτική χρονιά, όπως έγραψε. «SIGMA,σ ευχαριστώ γ´ αυτή την υπέροχη τηλεοπτική χρονιά που μου πρόσφερες! Από τις πιο όμορφες της ζωής μου!Καλό καλοκαίρι και… μην ξεχνάτε:ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ❤️» ενώ μαζί με αυτά τα λόγια ανέβασε και μία φωτογραφία από το στούντιο της εκπομπής στην οποία φαίνεται πόσο ευγνώμων αισθάνεται.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του με τον Λούη Πατσαλίδη στον Active 107,4 ευχαρίστησε και στον αέρα το κανάλι ενώ όπως είπε συγκινημένος, ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που είχε, επικρατούσε ένα όμορφο κλίμα, κάτι το οποίο δύσκολα συναντάς σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο. Έστειλε την αγάπη του σε όλους τους συναδέλφους του, αναπολώντας όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλο αυτό το διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS