CELEBRITIESTVΤο spoiler της Σοφίας Παυλίδου για το Famagusta: «Η Κατερίνα κάνει κάτι...

Το spoiler της Σοφίας Παυλίδου για το Famagusta: «Η Κατερίνα κάνει κάτι εκδικητικό»

Το spoiler που “έδωσε” για τη συνέχεια της σειράς και δεν το περιμέναμε.

Η Σοφία Παυλίδου είναι μια από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Famagusta»την οποία παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στις 9.00 το βράδυ από τον Alpha Κύπρου. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εκεί μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για τον ρόλο της Κατερίνας, που υποδύεται στη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου για Famagusta: «Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη, πριν δουν τη σειρά»

Μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη για την μεγάλη ανατροπή στη σειρά και συγκεκριμένα από την ίδια (Κατερίνα Σεφερτζή) της συνεργάτιδας του Χρήστου Λούλη (Μάικλ) που γυρίζει το ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα του 1974.

«Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση»

Η Σοφία Παυλίδου, πέρα από όλα αυτά που είπε για τη σειρά και τον ρόλο της, έδωσε και ένα μικρό spoiler για τα όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια της σειράς. «Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση.

Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει»

Στη σχολίασε πως μία μεγάλη παραγωγή σαν το «Famagusta», με γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνου έχει υψηλές απαιτήσεις. Αποκάλυψε επίσης πως ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί στο τέλος του όγδοου επεισοδίου και είπε:«Θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο ήρθε ο Αντρέας Γεωργίου να μας δείξει πλάνα και δεν μπορούσα να τα δω. Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να μην σε αγγίξει»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS