GOING OUTNammos Limassol: Ο φημισμένος lifestyle προορισμός ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Nammos Limassol: Ο φημισμένος lifestyle προορισμός ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Ο φημισμένος lifestyle προορισμός ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για να καλωσορίσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και να μυήσει για άλλη μια φορά τους επισκέπτες του στη σαγήνη του NAMMOS World, μέσα από ανυπέρβλητες εμπειρίες που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις! 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρία Παυλίδου

Σε μια γοητευτική τοποθεσία με φόντο τον κόλπο της Λεμεσού, υπάρχει ένας κόσμος που δονείται από καλοκαιρινά  beats, θαμπώνει με τη ξεχωριστή ζωντάνια του και το σαγηνευτικό lifestyle, εξυμνεί τη χαρά της καλής ζωής απολαμβάνοντας εκλεκτές γεύσεις και θεϊκά ποτά, μέσα σε μια ηλιόλουστη αίσθηση ελευθερίας, αποκλειστικότητας, πολυτέλειας, άψογης εξυπηρέτησης!

Nammos Limassol 1693214065 3179232470746170947 53074025048

Είναι ο κόσμος του Nammos! Φωλιασμένο μέσα στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa. είναι μεν το νεότερο μεσογειακό μέλος του περίφημου Nammos World – που τον συναντάς κανείς στη Μύκονο, το Ντουμπάι, τις Κάννες και σύντομα στο Λονδίνο επιβεβαίωσε όμως από την πρώτη κιόλας χρόνια που λειτούργησε, το 2022, ότι «τιμά» και με το παραπάνω το μοναδικής  κοσμοπολίτικης εμβέλειας όνομα που κουβαλά! Και από τις 25 Απριλίου που ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, υπόσχεται να βάλει για άλλη μία σεζόν τη σφραγίδα του στην καλοκαιρινή ζωή της Κύπρου, με τη ζωντάνια που το χαρακτηρίζει και την αίγλη που αντιπροσωπεύει!

Parklane Limassol Lifestyle Restaurants Nammos Limassol 01 Hr

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ THE GYPSY QUEENS, ΡΕΜΟΣ & ΦΟΥΡΕΪΡΑ 

Και θα το κάνει θεαματικά, όπως αυτό ξέρει καλύτερα, αφού το επίσημο opening που είναι προγραμματισμένο δύο μέρες μετά, στις 27 Απριλίου, θα γίνει μ’ ένα φανταστικό πάρτι με τους The Gypsy Queens να δίνουν τον ρυθμό! Όπως σωστά αντιλαμβάνεστε, το πρόγραμμα για όλη την σεζόν (μέχρι και τον Οκτώβριο, παρακαλώ) είναι έτοιμο! Και είναι γεμάτο από πάρτι με κορυφαίους djs, live performers και ταλαντούχα συγκροτή- ματα, αστραφτερές συναυλίες… Και, ναι, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό ο Αντώνης Ρέμος! Που φέτος (σημειώστε την ημερομηνία, 29 Ιουνίου) θα μαγέψει μαζί με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέϊρα!

FOOD AND BEVERAGE

Αν και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα αυταπόδεικτα και αυτονόητα, οι υψηλές προδιαγραφές που εξαρχής είχαν τεθεί, τόσο από γαστρονομικής πλευράς όσο και από πλευράς ποτών, φέτος ανεβαίνουν σε νέα ύψη! Παντρεύοντας το ταλέντο, τη φρεσκάδα και την εφευρετικότητα, οι σεφ του Nammos Limassol φέρνουν κύματα αισθήσεων στο πιάτο σας, με γεύσεις απ’ την καλύτερη εκδοχή της μεσογειακής και απωανατολικής κουζίνας, χαρίζοντας σας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Nammos Limassol 1693648576 3182877408507603246 53074025048

Με πρώτης ποιότητας λαχανικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και τα καλύτερα κομμάτια βοδινού κρέατος, θα απολαύσετε φαγητό που είναι η επιτομή της επιθυμίας, συμμετέχοντας σε ένα εύγευστη περιπέτεια, πλούσια σε φινέτσα και τέχνη που θα σας κάνει να λαχταράτε για περισσότερα.

Nammos

Όσο για τα ποτά; Μια πολύτιμη συλλογή από premium ετικέτες σαμπάνιας, μια εξαιρετική επιλογή κρασιών, οι ευφάνταστες δημιουργίες κοκτέιλ από τους κορυφαίους mixologists του είναι βέβαιο ότι στο Nammos  Limassol, όποτε κι αν το επιλέξετε, είτε κάτω από τον κυπριακό ήλιο, είτε κάτω από τον έναστρο μεσογειακό ουρανό, θα σηκώσετε το ποτήρι σας στα καλύτερα πράγματα της ζωής, απολαμβάνοντας ένα ταξίδι γεμάτο φυσαλίδες, ποιότητα και μπρίο!

THE RETAIL VILLAGE

Στον χώρο του Nammos Limassol, έκανε πέρυσι τη θριαμβευτική του είσοδο και το The Retail Village, ένας προορισμός υψηλής ραπτικής που φιλοξενεί κατ’ αποκλειστικότητα στο νησί monobrand
boutiques των πιο διάσημων οίκων, όπως DIOR WOMENSWEAR και MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE. Φέτος, επανέρχεται για να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κύπρου μία μοναδική εμπειρία μόδας σε ένα κομψό, ειδυλλιακό περιβάλλον, με εξατομικευμένη
εξυπηρέτηση και συλλογές που εξιτάρουν με την υψηλή αισθητική τους.

Dior

Off White

Loewe

ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Για το καλοκαίρι του 2024, η DIOR boutique ντύνεται με Toile de Jouy Soleil, ένα γοητευτικό ουράνιο μοτίβο με αστέρια. Ένας μεγαλοπρεπής ήλιος, στεφανωμένος με λουλούδια, παίρνει θέση στην πρόσοψη και στο εσωτερικό, ενώ η πλούσια βλάστηση, τα εντυπωσιακά γλυπτά καλυμμένα με κοχύλια, οι πολύχρωμες πινελιές -από το aqua green έως το κοραλλί- και τα έπιπλα που σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση ολοκληρώνουν το μαγευτικό σκηνικό.

Η LORO PIANA, σύμβολο της ιταλικής τεχνογνωσίας και φινέτσας, εξερευνά στη συλλογή Spring Summer 2024 τη σχέση της με την Ιαπωνία, μια χώρα που φημίζεται για τον πολιτισμό και την τέχνη της. Συνδυάζοντας μια κλασική χρωματική παλέτα με πολυτελή υφάσματα, η συλλογή υμνεί την αρμονία της φύσης και την αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε, επίσης, τις συλλογές
Men & Ladies Summer Resort 2024, που συνδυάζουν την πολυτέλεια, την πρακτικότητα και τη φινέτσα, προσθέτοντας μποέμικες πινελιές στη διαχρονική κομψότητα της LORO PIANA.

Loro Piana

Το ισπανικό luxury fashion brand LOEWE, υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Jonathan Anderson, παρουσιάζει μια συλλογή με παιχνιδιάρικη διάθεση και ζωηρή ενέργεια, κατάλληλη τόσο για τις διακοπές και τα μουσικά φεστιβάλ όσο και για τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη, η οποία χαρακτηρίζεται από την αδιαμφισβήτητη αίσθηση άνεσης και ευκολίας και τη μοναδική δεξιοτεχνία του οίκου.

Από την άλλη, η OFF-WHITE Resort 2024 Collection επιστρέφει στις ρίζες της και συνεχίζει την κληρονομιά του πρωτοπόρου ιδρυτή του ομώνυμου οίκου, Virgil Abloh. Το λευκό και το μαύρο κυριαρχούν στην ανδρική κολεξιόν, ενώ η γυναικεία συλλογή παρουσιάζει κομμάτια που συνδυάζουν τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό.

Το Nammos Limassol και το The Retail Village σάς περιμένουν από τις 25 Απριλίου για ημέρες και νύχτες γεμάτες πολυτέλεια και απαράμιλλο στυλ.

Δείτε ΕΔΩ το Nammos Events Calendar 2024.

Περιοδικό OMIKRON, Απρίλιος

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS