GOING OUTΑνατροπή στην ημερομηνία του «MasterChef»

Ανατροπή στην ημερομηνία του «MasterChef»

Για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «MasterChef». Το ριάλιτι μαγειρικής που μεταδίδεται μέσω του Star στο Omega, έρχεται και πάλι στις οθόνες μας για έκτη σεζόν.

Η χημεία των τριών κριτών αλλά και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών είναι από τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει το «MasterChef» σε μία τόσο καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Τούρκος παραγωγός Acun Illicali, ήθελε την τριάδα Κοντιζά, Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη για το νέο του πρότζεκτ, «Top Chef» δίνοντάς τους μάλιστα, σύμφωνα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, εξωπραγματικό ποσό, που απέρριψαν για ηθικούς λόγους.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star συνήθιζε να κάνει πρεμιέρα γύρω στα μέσα Ιανουαρίου. Ο υψηλός ανταγωνισμός που επικρατεί όμως φέτος στην prime time ζώνη ενδέχεται να ανακατέψει την τράπουλα. Το «Survivor» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν τα Χριστούγεννα, ενώ μέσα στον Δεκέμβριο προγραμματίζεται και η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1. Δεν αποκλείεται πρεμιέρες αυτές να συμπαρασύρουν και το «MasterChef» και να βγει νωρίτερα από την προγραμματισθείσα του πρεμιέρα.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι, παρά την εσπευσμένη πρεμιέρα του «Survivor»-αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο μαγειρικός διαγωνισμός -που μπήκε στο πρόγραμμα του Omega αρκετά αργότερα- κατάφερε να διατηρήσει τις υψηλές αποδώσεις του παρά το γεγονός ότι βαλλόταν συνεχώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS