GOING OUTΑπό το Μόντε Κάρλο στη Λεμεσό: Η άφιξη που θα αλλάξει τη...

Από το Μόντε Κάρλο στη Λεμεσό: Η άφιξη που θα αλλάξει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού

Το ξενοδοχείο AMARA δεν παρέμεινε κλειστό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου τυχαία, αφού προετοιμάζεται για τη «γέννηση» ενός ολοκαίνουριου πολυτελούς εστιατορίου: Του διάσημου ανά το παγκόσμιο Beefbar.

Από την Νταϊάνα Αζά

Το Beefbar έκανε παγκόσμια αίσθηση όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο το 2005, ενώ τα τελευταία 19 χρόνια εξαπλώθηκε σε διάφορα σημεία-κλειδιά στον κόσμο. Τώρα, και στη Λεμεσό.

Ο εμπνευστής του Beefbar, Riccardo Giraudi και ο Executive Chef Thierry Paludeto, κατάφεραν να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση, αφού επαναπροσδιόρισαν την παραδοσιακή έννοια του «steakhouse», δημιουργώντας ένα αντισυμβατικό μενού, στο οποίο συνδύασαν το out-of-the-box mindset του street food, με πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις. Η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ οι premium κοπές που χρησιμοποιούνται προέρχονται από Αυστραλία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πολυτελής ατμόσφαιρα, οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και η γαστρονομική του υπεροχή δένουν μαγικά μεταξύ τους και προσφέρουν ένα ξεχωριστό αισθητηριακό ταξίδι στους θαμώνες του.
Το όραμα του Giraudi, κατακτά και ξεπερνά το αρμονικό πάντρεμα των ποιοτικών υλικών με τη μαγειρική δεξιοτεχνία, δημιουργώντας μια χαλαρή και ταυτόχρονα κομψή ατμόσφαιρα. Δέσμευσή του είναι τόσο η ανάδειξη του κρέατος σε… τέχνη, όσο και η προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας σε κάθε επισκέπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το Beefbar πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του εντός της άνοιξης του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS