GOING OUTΕστιατόριαΑυτό το εστιατόριο είναι η πιο πολυσυζητημένη άφιξη του χρόνου

Αυτό το εστιατόριο είναι η πιο πολυσυζητημένη άφιξη του χρόνου

Ethimo: Μόλις μερικές βδομάδες λειτουργίας μετρά αυτό το νέο εστιατόριο του κέντρου, που αποτελεί ήδη την πιο πολυσυζητημένη άφιξη του χρόνου, ίσως και των τελευταίων ετών.

Με κομψή διακόσμηση και πιάτα που αντλούν έμπνευση από την παράδοση, εξελίσσοντας και οδηγώντας ελληνικές γεύσεις στο σήμερα, κατάφερε να κλέψει την καρδιά των κατοίκων πρωτεύουσας -και όχι μόνο- που σπεύδουν να κρατήσουν ένα τραπέζι βδομάδες πριν και να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα και πιάτα από την επίσκεψή τους στα κοινωνικά δίκτυα, συνοδεύοντάς τα με διθυραμβικές κριτικές.

Βασικό του προσόν δεν είναι άλλο από την ποιοτική πρώτη ύλη, με εποχιακά και τοπικά είδη, πολλά από τα οποία προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Κρήτη, η Κίμωλος ή η Λήμνος, με ΠΟΠ τυριά και άλλα προϊόντα με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Από το μενού, ξεχωρίζουν προτάσεις όπως το χειροποίητο ψωμί που σερβίρεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, η σαλάτα με αποφλοιωμένα ντοματίνια, τα ντολμαδάκια, η πίτα στη Θράκα, το γιουβέτσι, το γαλακτομπούρεκο και η πορτοκαλόπιτα με παγωτό μαστίχα.

Βασ. Παύλου 13, Λευκωσία, 22 494449.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS