GOING OUTΕστιατόριαPorto Hydra: Μια άφιξη που περιμέναμε με μεγάλη αγωνία

Porto Hydra: Μια άφιξη που περιμέναμε με μεγάλη αγωνία

Το Porto Hydra, ο νέος χώρος εστίασης στη Λεωφόρου Μακαρίου της Λεμεσού, ήταν ακριβώς αυτό που είχε ανάγκη η γαστρονομική σκηνή της πόλης. Ένα εστιατόριο με φινετσάτη διακόσμηση και ένα εκλεπτυσμένο μενού, με πιάτα από τη σύγχρονη κουζίνα και σαφείς αναφορές στην ελληνική γαστρονομία, με αγαπημένα υλικά της θάλασσας της Μεσογείου.

«Θέλουμε κάθε επισκέπτης να νιώθει ότι έρχεται στο σπίτι μας» επαναλαμβάνει το ζευγάρι των ιδιοκτητών στο καλωσόρισμά τους. Ένα στοίχημα που όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη κερδίσει, με τη ζεστασιά που αποπνέει, την ανοικτή κουζίνα στο κέντρο, την έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, (τα υπέροχα κουτάλια, οι κεντημένες πετσέτες και τα σερβίτσια) αλλά κυρίως με την εγκαρδιότητα με την οποία υποδέχονται τον κάθε επισκέπτη τους ξεχωριστά.

Η εμπειρία ξεκινά με το φρεσκοψημένο flatbread, που θα συνοδεύσεις με την εξαιρετική τυροκαυτερή, το λεμονάτο χούμους και τις μαριναρισμένες ελιές, που θα δώσουν τη θέση τους σε κάποιο από τα πρώτα πιάτα, όπως είναι το instagrammable καρπάτσιο τόνου, η σαλάτα με το χταπόδι και η πιατέλα με τα raw θαλασσινά. Η μαγειρική ομάδα, επιδεικνύει τις δυνάμεις της και με τα κυρίως πιάτα – το καλομαγειρεμένο orzo με θαλασσινά, οι γαρίδες σαγανάκι και ο εξαιρετικός «three way» αστακός, έχουν εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τις γεύσεις και τις υφές τους.

Ανοιχτό Δευτέρα με Κυριακή, 17:00 – 00:00.

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 181, Λεμεσός, 95 117257.

Porto Ydra 1
Porto Ydra 2
Porto Ydra 3
Porto Ydra 6
Porto Ydra 7
Porto Ydra 8
Porto Ydra 31
Porto Ydra 34

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS