GOING OUTΕστιατόριαTrilogy Plaza: Η πλατεία που φιλοδοξεί να γίνει ο νέος must προορισμός

Trilogy Plaza: Η πλατεία που φιλοδοξεί να γίνει ο νέος must προορισμός

Κάτι ξεχωριστό ετοιμάζεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Η πολυαναμενόμενη παράδοση των δύο μπροστινών εμβληματικών πύργων στο Trilogy βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται και η δημόσια πλατεία μεγέθους 6,850τ.μ., που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο το φετινό καλοκαίρι.

Ο παλμός του Trilogy θα χτυπά στη δημόσια πλατεία όπου με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης και τη μοναδικότητα της μεσογειακής ζωής κοντά στη θάλασσα, θα φιλοξενεί προσεγμένους χώρους εστίασης: Ελληνική κουζίνα στο West Tower, ένα urban food court με artisan δημιουργίες δίπλα στα καταστήματα και το κομμωτήριο, και fine dining στο East Tower το οποίο θα αποτελεί το κορυφαίο εστιατόριο και μπαρ του Trilogy.

Ένα σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού, και τους ταξιδιώτες από όλες τις γωνιές του νησιού και όχι μόνο, η πλατεία του Trilogy φιλοδοξεί να γίνει ο νέος must προορισμός. Εγγύηση για αυτό αποτελεί η συμφωνία με τον γνωστό Έλληνα σεφ Αθηναγόρα Κωστάκος, που ανέλαβε τη θέση του Culinary Director πλαισιωμένος από την ομάδα του. Σημαντική και η συνεργασία με τους The Clumsies της Αθήνας (που αποτελεί και ένα από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο) για τη δημιουργία ενός μοναδικού cocktail menu.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS