GOING OUTMinthis Resort: Πασχαλινή απόδραση με την παράδοση να συναντά την πολυτέλεια!

Minthis Resort: Πασχαλινή απόδραση με την παράδοση να συναντά την πολυτέλεια!

Το Πάσχα πλησιάζει και το Minthis resort είναι η απόλυτη προορισμός μια ανάσα από την Πάφο για μια αξέχαστη εμπειρία. Ως ένα από τα πλέον πολυτελή θέρετρα στην Κύπρο, προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό εμπειριών υψηλής αισθητικής φιλοξενίας, υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας και γαστρονομικής απόλαυσης.

Το Minthis είναι κάτι περισσότερο από ένα θέρετρο – είναι ένας κόσμος όπου η παράδοση συναντά την πολυτέλεια, και η φιλοξενία συνοδεύεται από την αίσθηση της άνεσης. Οι ημέρες του Πάσχα είναι η τέλεια ευκαιρία για μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια ευκαιρία για μια αναζωογόνηση σε έναν παράδεισο χαλάρωσης. Με τους καταπράσινους κήπους, τα γραφικά μονοπάτια και την εκπληκτική θέα, το κάθε βήμα που κάνει ο επισκέπτης στο θέρετρο είναι ένα βήμα προς την ανανέωση και στην ευεξία.

Το Minthis γίνεται ο προορισμός, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βιώσει μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους του, ταξιδεύοντας στις μνήμες και τις θύμισες του Πάσχα των παιδικών του χρόνων, μέσα σε μια όαση πολυτέλειας, άνεσης και υψηλής φιλοξενίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε το minthisresort.com ή επικοινωνήστε στο +357  26 842 000.

Σχετικά με το Minthis

Το Minthis είναι ένα πολυτελές ολιστικό θέρετρο εμπνευσμένο από τη φύση, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία lifestyle. Με τα εκπληκτικά καταλύματα, τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και το μαγευτικό περιβάλλον του, το θέρετρο είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν ευεξία, χαλάρωση, αναψυχή και απόλαυση. Το Minthis προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, ενσωματώνοντας την ουσία της πολυτελούς ζωής.

7c2a1025 2
Hotel & Resort Photographer
7c2a3944 2
Hotel & Resort Photographer
Canon 0058 2
Hotel & Resort Photographer
Canon 0493 2
Hotel & Resort Photographer
Dji 0648 2
Hotel & Resort Photographer
Dscf7447 2
Hotel & Resort Photographer

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS