Η Destiny Productions παρουσιάζει την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026, μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, φέρνοντας επί σκηνής τρεις καλλιτέχνες με διαφορετικές διαδρομές, προσωπικότητα και μουσική ταυτότητα.
Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Βαρδής, η Έλενα Αναγιωτού και ο Άκης Δείξιμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα που ταξιδεύει μέσα από αγαπημένα τραγούδια, διαφορετικές εποχές και πολλές από τις μουσικές πλευρές του ελληνικού ρεπερτορίου.
Έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες αλλά και αγαπημένα κομμάτια των τελευταίων χρόνων συνθέτουν ένα πρόγραμμα με εναλλαγές, εκπλήξεις και διαφορετικές μουσικές διαθέσεις.
Από τις μελωδίες που κουβαλούν μνήμες και νοσταλγία μέχρι τα τραγούδια που ανεβάζουν τη διάθεση και οδηγούν στο γλέντι, η βραδιά στον Κύκλο συνδυάζει τη συγκίνηση με τη διασκέδαση, το χθες με το σήμερα.
Ο Γιάννης Βαρδής, με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα και τη μακρά πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, η Έλενα Αναγιωτού, με τη δική της ξεχωριστή ερμηνευτική ταυτότητα, και ο Άκης Δείξιμος, με την πολυδιάστατη παρουσία του στη μουσική, συναντιούνται με έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη για το ελληνικό τραγούδι και για εκείνα τα τραγούδια που έχουν γίνει μέρος των δικών μας ιστοριών.
Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια που αγαπάμε.
📍 Μουσική Σκηνή Κύκλος, Λεμεσός
📅 Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026
🎟️ Προπώληση εισιτηρίων: Ticketmaster
📞 Πληροφορίες & Κρατήσεις: 25 107 230 / 97 575 857
Χορηγός επικοινωνίας Sfera 96,8
Driven by Music. Defined by Destiny.


