Ετοιμάζει νέα σειρά ο Λώρης.
Πρόωρο τέλος αποφάσισε για τη κοινωνική σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, Μελίαρτος, ο ΑΝΤ1. Όλο το παρασκήνιο και τα νέα πλάνα του δημιουργού.
Την οδό που ακολούθησαν για το «Χάρτινο κουτί» φαίνεται ότι βαδίζουν και για τη δραματική σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Μελίαρτος». Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μία σειρά με υψηλή αισθητική, σε ό,τι αφορά τη σκηνοθεσία, την εικόνα, τους διαλόγους αλλά και τους χαρακτήρες που έκτισε μέσα από το νέο του δημιούργημα ο σεναριογράφος, οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στους πίνακες τηλεθέασης, ανάγκασαν τη διεύθυνση του καναλιού σε συνεννόηση με τον δημιουργό της, να ολοκληρώσουν τον κύκλο της.
Από την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ενημερώθηκαν όλοι οι συντελεστές της παραγωγής τόσο για την τελεσίδικη απόφαση των ιθυνόντων για το μέλλον της σειράς όσο και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των τελευταίων γυρισμάτων. Βάση προγραμματισμού, τα γυρίσματα να συνεχίσουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ενώ η σειρά θα διακοπεί την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη. Ήδη, ο Λώρης Λοϊζίδης άρχισε να οργανώνει τα πλάνα του για το επόμενο τηλεοπτικό του project. Διαβάστε όλες λεπτομέρειες στην αυριανή έκδοση του Φιλελεύθερου και στο ένθετο «Ελεύθερα». Ο Λώρης Λοϊζίδης, αποκαλύπτει τα πάντα.
Πηγή: Περιοδικό TvMania

