GOOD LIFEΣΠΙΤΙΜε τρια μόνο υλικά θα καθαρίσεις τα σκουριασμένα σου κοσμήματα

Με τρια μόνο υλικά θα καθαρίσεις τα σκουριασμένα σου κοσμήματα

Κοσμήματα πολλά, σε αμέτρητες σελίδες και καταστήματα…Λίγα όμως τα καλά, τα ποιοτικά που ποτέ δεν θα χαλάσουν. Και επειδή δεν έχεις πάντα τα χρήματα για να παίρνεις ακριβά κοσμήματα, καταλήγεις σε καλής ναι μεν ποιότητας, γνωρίζοντας ωστόσο ότι κάποια στιγμή θα χαλάσουν!

Πάντως, δεν είναι λύση να αγοράσεις καινούργια. Mε αυτό το viral hack του Tik Tok θα μπορέσεις να ξαναδώσεις τη χαμένη λάμψη στα κοσμήματά σου και να τα ξαναφορέσεις.

Θα χρειαστείς κυρίως 3 υλικά και τα κοσμήματά σου θα καθαρίσουν και θα λάμπουν όπως και πριν.

  1. Ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα,
  2. ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και
  3. ένα μπολ ή ταψάκι για να μουλιάσεις τα κοσμήματα που θες.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι το κόσμημά σου μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο διάλυμα.

Έχοντας τα υλικά σου έτοιμα, βάλε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο ώστε να καλύψει πλήρως το μπολ, στερέωσέ το στο δοχείο και πρόσθεσε τα κοσμήματα που θες.

Μετά, πρόσθεσε αρκετό ζεστό νερό ώστε να καλύψεις πλήρως τα κοσμήματα. Στη συνέχεια πρόσθεσε τη μαγειρική σόδα.

@elnazhamai How To Clean Silver Jewelry! #bakingsodahack #cleaninghacksthatwork #silverjewelry #cleanjewelry #hometip #elnazhamaitip #silverring #jewlerylover #sparklyjewelry ♬ Diamonds – Diamonds

Περίμενε περίπου 20-30 λεπτά και τράβηξε τα κοσμήματά σου, ξέπλυνε και στέγνωσέ τα. Εάν χρειάζεσαι λίγη περισσότερη καθαριστική δύναμη για πολύ μαυρισμένα κομμάτια, μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγο λευκό ξύδι και αλάτι στο μείγμα, σύμφωνα με άλλο hack του TikTok.

Πέρα, ωστόσο από τα tips αυτά που δίνουν οι χρήστες του Tik Tok για να διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα αναλλοίωτο το χρώμα στα κοσμήματά σου φρόντισε να μην τα βλέπει ο ήλιος και να μην βρέχονται συχνά ενώ έχε τα προφυλαγμένα σε μια θήκη με επένδυση.

*Πληροφορίες από Queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS