ΜΟΔΑHOW TO WEARΦθινόπωρο με ψηλές θερμοκρασίες: Τι φοράμε;

Φθινόπωρο με ψηλές θερμοκρασίες: Τι φοράμε;

Διανύουμε την πρότελευταια μέρα του Σεπτέμβρη κι όμως η θερμοκρασία δεν λέει να πέσει. Οι κίτρινες προειδοποιήσεις για 40άρια συνεχίζονται και εμάς μας βρίσκουν κάπως μπερδεμένους αφού πολλοί ενδεχομένως  να μαζέψαμε τα καλοκαιρινά φορέματα και τα μαγιό και να ετοιμαστήκαμε για την φθινοπωρινή σεζόν.

Τους μήνες του φθινοπώρου, οι περισσότερες γυναίκες ορκιζόμαστε αιώνια πίστη στα αγαπημένα μας total black σύνολα ή έστω προτιμάμε τις πιο σκούρες και γήινες αποχρώσεις για τα looks μας αποφεύγοντας τα έντονα χρώματα.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν, αν θέλουμε να είμαστε άνετες και όχι τόσο ντυμένες όπως είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες χρονιές, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά να έχουμε και μια φθινοπωρινή πινελιά στο look μας έτσι ώστε να είμαστε και in fashion, τότε σου έχουμε τη λύση.

Αυτό που θα δώσει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που χρειαζόμαστε είναι τα χαμηλά cow boots, τα combat boots ή ακόμα και τα αγαπημένα σου sneakers συνδυάζοντας τα με τα αγαπημένα σου αέρινα ή καλοκαιρινά κομμάτια σε γήινους ή σκούρους χρωματισμούς.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά looks που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα ιδανικό outfit για αυτές τις «περίεργες» μέρες:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS