ΜΟΔΑHOW TO WEARGet the look: Φόρεσε το biker short όπως την Άντρεα Κυριάκου

Get the look: Φόρεσε το biker short όπως την Άντρεα Κυριάκου

Η Άντρεα Κυριάκου συνδυάζει άψογα δουλειά και οικογένεια αφού μέσα από τα social media βλέπουμε πόσο σημαντικό χρόνο αφιερώνει στην οικογένεια της, αλλά και πόσο όμορφα περνάει στη δουλειά της.

Το όμορφο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 ανέβασε χθες ένα στιγμιότυπο μέσα από ένα insta story στο οποίο την βλέπουμε έτοιμη για βόλτα με τον μικρό Λαμπρινό.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό στο λούνα παρκ

Όπως πάντα στυλάτη, αλλά με ένα αρκετά simple outfit στο οποίο βλέπουμε ότι επέλεξε να φορέσει ένα biker short στο χρώμα του πρασινοκίτρινου, το οποίο της πηγαίνει πολύ και μία μαύρη oversized t-shirt, ενώ από το look της δεν λείπουν τα γυαλιά ηλίου.

Δείτε επίσης: Η Άντρεα Κυριάκου σε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση για το Omikron

Τα biker shorts έιναι μία τάση που λατρεύουν πολλά fashion girls αφού μπορούν να το συνδυάσουν τόσο με απλά t-shirt, τοπ όσο και με πουκάμισα και blazer για μία πιο chic και επίσημη εμφάνιση.

Βέβαια σε περίπτωση που απλά θέλετε να βγείτε για μία βόλτα στη γειτονιά το πιο κάτω look σίγουρα είναι το ιδανικό. Πιο κάτω μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για το πώς αλλιώς μπορείτε να φορέσετε με stylish τρόπο  ένα biker short. 

7 ιδέες για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις:

*φωτογραφίες από pinterest

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS