ΜΟΔΑHOW TO WEARΚομψά καπέλα για την παραλία από την Κλέλια Ανδριολάτου

Κομψά καπέλα για την παραλία από την Κλέλια Ανδριολάτου

Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους. Ονειρεύεσαι και ανυπομονείς για τη στιγμή που θα φτιάξεις τη βαλίτσα γιατί ξέρεις πως ήδη θα βρίσκεσαι με άδεια από τη δουλειά και σε mood διακοπών.

Και σαν γυναίκες που είμαστε, πάντοτε ετοιμάζουμε τα συνολάκια που θα φορέσουμε στις διακοπές μας από πριν. Τι παπούτσια θα φορέσουμε, ποια τσάντα θα πάρουμε και πολλά πολλά άλλα.

Αυτό που σίγουρα σκέφτεσαι να πάρεις αλλά δεν ξέρεις αν θα βρεις το κατάλληλο, είναι καπέλο για την παραλία. Δεν γνωρίζεις ούτε τι σου πάει, ούτε πιο χρώμα να πάρεις.

Έτσι και εμείς, είδαμε στον λογαριασμό της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Instagram, κάποια κομψά καπέλα που φόρεσε και σου προτείνουμε:

Kapela3
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καπέλο, σε φωτεινό μπλε electric, που θυμίζει το χρώμα της θάλασσας.
Ωραία απόχρωση για ένα item που μπορεί να συνδυαστεί σαν passe par tout με τα όλα σου τα μαγιό.
Kapela2
Αυτό το ψάθινο καπέλο με έμπνευση από τα 20s, είναι ότι πιο ωραίο κυκλοφορεί στην αγορά. Ταιριάζει πιο πολύ με μπικίνι με βολάν και ολόσωμα με halter neck λαιμόκοψη.
Kapela1
Είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού, το crochet. Και βολεύει πάρα πολύ στην παραλία, γιατί είναι μαλακό, στεγνώνει εύκολα και αφήνει το δέρμα να αναπνέει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS