ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΑυτά είναι τα 4 κομμάτια που χρειάζεστε για να είστε in φέτος...

Αυτά είναι τα 4 κομμάτια που χρειάζεστε για να είστε in φέτος την Άνοιξη

Μπήκε επίσημα η Άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζει και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα φτιάξουν μέχρι τότε και θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που ζούμε τώρα. Όσο ανοίγει λοιπόν ο καιρός, όλο και περισσότερο δέρμα θα δείχνουμε. Και ποια δεν ανυπομονεί για τις ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και τα salty hair;

Μέχρι τότε ωστόσο, θα υιοθετήσουμε τα micro trends της άνοιξης που θα φέρουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας. Ένα από τα πρώτα και πιο τολμηρά επιστρέφει από τα ’90s και φιγουράρει σε χιλιάδες posts στο Instagram. Το trend που έχουμε εντοπίσει στους πιο hot λογαριασμούς είναι τα αέρινα χρωματιστά παντελόνια τα οποία αναμένεται να κατακλύσουν τον κόσμο της μόδας φέτος την Άνοιξη.

Ακόμη ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις φέτος είναι το κομμάτι του 2020 το οποίο θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και την Άνοιξη του 2021 και δεν είναι άλλο από το πλεκτό αμάνικο. Το είδαμε να φοριέται πολύ με πουκάμισα ή και ζιβάνγκο. Τώρα ήρθε η ώρα να το φορέσουμε μόνο του και να εντυπωσιάσουμε.

Κλασσικό διαχρονικό και πάντα στη μόδα. Εννοείται πως Άνοιξη χωρίς λινό δεν γίνεται και ειδικά φέτος που θα δεις τα λινά λευκά φορέματα να φοριούνται παντού.

Τέλος η μίνι μαρινιέρα. Ένα must have κομμάτι σε όλες τις ντουλάπες που αγαπούν τη μόδα. Θυμίζει κάτι από Γαλλία και είναι το ιδανικό λεπτό πουλοβέρ για τις μέρες που η θερμοκρασία δεν είναι και τόσο Ανοιξιάτικη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS