ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΑυτά είναι τα ugly shoes που θα βλέπουμε παντού την Άνοιξη

Αυτά είναι τα ugly shoes που θα βλέπουμε παντού την Άνοιξη

Όσες τάσεις και να έρθουν, το μυστικό για να δημιουργήσουμε οι γυναίκες ένα look που θα ξεχωρίσει είναι να χρησιμοποιούμε κάποια styling tricks, τα οποία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνιση σας. Υπάρχουν μάλιστα κάποια tricks που είναι ευρέως γνωστά και τα χρησιμοποιούμε οι περισσότερες γυναίκες. Υπάρχουν και κάποια άλλα tricks όμως που τα παρατηρούμε κατά καιρούς στα looks των fashion ifnluencers.

Ακριβώς αυτό συνέβη και τώρα όπου βλέπουμε πως τα ugly shoes επιστρέφουν στις τάσεις για τη φετινή Άνοιξη, αυτή τη φορά με τα λεγόμενα fisherman sandals.

Τα δερμάτινα δετά φλατ με τη χοντρή σόλα και τη στρογγυλή μύτη θυμίζουν τα παιδικά πέδιλα που έχετε σίγουρα φορέσει παλιά ή πράγματι τα κλασικά παπούτσια του ψαρά σε ελληνικό νησί.

Αν είσαι τόσο ανυπόμονη που θες να τα φορέσεις από την αρχή της Άνοιξης μπορείς να δεις πιο κάτω πως υπάρχουν fashionistas που επέλεξαν να τα φορέσουν με κάλτσες.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να παραδεχτούμε ότι το συγκεκριμένο στυλ δεν είναι καθόλου θηλυκό, ωστόσο είναι ένα statement κομμάτι το οποίο σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό για να φορέσεις έστω και μια φορά.

View this post on Instagram

A post shared by Monikh Dale (@monikh)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS