ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΤο πολύχρωμο κασκόλ είναι το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το look σου

Το πολύχρωμο κασκόλ είναι το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το look σου

Ο χειμώνας συνεχίζει να μας δείχνει τα δόντια του με τις χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών. Μπορεί να μην χιόνισε σε όλο το νησί ωστόσο η αίσθηση της χαμηλής θερμοκρασίας υπάρχει στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είμαστε έτοιμες να την αντιμετωπίσουμε.


Φέτος, μαζί με τα χοντρά πουλόβερ, την τιμητική τους είχαν και οι φόρμες τις οποίες δεν βγάλαμε καθόλου από πάνω μας κατά την διάρκεια της καραντίνας ( και όχι μόνο), αφού είναι ταυτόχρονα κομψές και άνετες.
Ωστόσο, σίγουρα κάθε φορά που θα τις φορέσουμε, ψάχνουμε μια λεπτομέρεια για να αναβαθμίσουμε το look μας, είτε με διαφορετικό στυλ παπουτσιών, είτε με κοσμήματα, είτε με χρωματιστά μπουφάν.

Φυσικά, το κορυφαίο αξεσουάρ του χειμώνα είναι και θα είναι το τεράστιο μάλλινο κασκόλ που μοιάζει με κουβέρτα -γνωστό και ως blanket scarf.


Τα μεγάλα κασκόλ, λοιπόν, είναι πάντα στη μόδα ανεξαρτήτως τάσεων, δίνοντας μια cosy πινελιά στα looks αλλά κυρίως κρατώντας το σώμα σας ζεστό.


Κι ενώ τα κορίτσια της μόδας δεν παραλείπουν ποτέ να τα εντάσσουν στα χειμωνιάτικα ντυσίματά τους, ένα συγκεκριμένο στιλ κασκόλ άρχισε ξανφνικά να εμφανίζεται παντού στο Instagram εν είδει τάσης -το πολύχρωμο κασκόλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS