NEWSFacebook: Tο Messenger θα ειδοποιεί όταν κάποιος κάνει screenshot μηνύματα

Facebook: Tο Messenger θα ειδοποιεί όταν κάποιος κάνει screenshot μηνύματα

Η μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στο Fcebook μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με ανακοίνωση του το Facebook ενημερώνει τους χρήστες του για μία πολύ μεγάλη και σημαντική αλλαγή που θα γίνει σύντομα και αφορά τα κρυπτογραφημένα μηνύματα.

Πρόκειται για ένα στοιχείο ασφάλειας που προστέθηκε από την περσινή αναβάθμιση για μηνύματα, τα οποία εξαφανίζονται μετά από λίγο στα κρυπτογραφημένα chat του inbox.

Η αλλαγή που θα γίνει τώρα αφορά τα συγκεκριμένα μηνύματα και όταν κάποιος θα τραβήξει screenshot ένα μήνυμα από εκείνη την κρυφή συνομιλία, τότε ο άλλος θα ξέρει ότι έγινε αυτό.

«Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κρυπτογραφημένες συνομιλίες και να αισθάνεστε ασφαλείς, για αυτό θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους, κάθε φορά που κάποιος τραβά ένα screenshot των μηνυμάτων που εξαφανίζονται» δήλωσε η εταιρεία Meta.

Έτισ όταν κάποιος επιχειρήσει να τραβήξει screenshots τα μηνύματά σας σε μία τέτοια ιδιωτική συνομιλία, ο συνομιλιτής του θα λαμβάνει αμέσως ειδοποίηση για αυτή του την κίνηση.

Μάλιστα ο ιδρυτής του facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ πριν από μερικές μέρες ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο που δείχνει μια συνομιλία μεταξύ του ιδίου και της συζύγου του. Με αυτό μας δείχνει πως θα είναι η ειδοποίηση που θα μας ενημερώνει πότε κάποιος κάνει screenshot την συνομιλία μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS