NEWSΗ πρώτη αντίδραση Χάρι και Μέγκαν για την Κέιτ Μίντλετον

Η πρώτη αντίδραση Χάρι και Μέγκαν για την Κέιτ Μίντλετον

“Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση”

Mπορεί να έχουν πάρει τις αποστάσεις τους εδώ και καιρό από τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο Μέγκαν και Χάρι με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τις ευχές τους προς την Κέτι Μίντλετον η οποία χθες αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο.

Στην ανακοίνωση εύχονται για ταχεία ανάρρωση και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρουν μετά την εξομολόγηση της Κέιτ ότι «ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Πάντως σύμωνα με το People, Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν ιδέα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. Γνώριζαν τα βασικά μόνο, αλλά όχι λεπτομέρειες. Πηγή προσκείμενη στους Χάρι – Μέγκαν δήλωσε με σαφήνεια στο People: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη», είπε.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, έγραψε το People, πριν από δύο ημέρες, αλλά είναι σαφές ότι αναφερόταν σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

“Γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω στην Αγγλία, αλλά τους αφήνουν έξω από κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την Κέιτ”, είπε η ίδια πηγή στο People.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS