NEWSRange Rover House: Εξερευνώντας την εμπειρία της σύγχρονης πολυτέλειας

Range Rover House: Εξερευνώντας την εμπειρία της σύγχρονης πολυτέλειας

Νέες εμπειρίες μέσα από ένα αποκλειστικό ταξίδι στη σύγχρονη πολυτέλεια, είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε μαζί με άλλους εκπροσώπους των ΜΜΕ, έπειτα από πρόσκληση του Ομίλου Πηλακούτα και του Range Rover House την οποία και δεχθήκαμε με χαρά.

Μέσα από μια αξέχαστη εμπειρία, είδαμε από κοντά το Range Rover House, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να προσφέρει μία σειρά από πολυτελείς εμπειρίες στους φιλοξενούμενους του, σχεδιασμένο για να εμπνέει και να προκαλεί, αντικατοπτρίζοντας τη φινέτσα για την οποία φημίζεται εξάλλου η Range Rover.

Day One Night 24

Daytwo Morning 28

Πιο επιθυμητό από ποτέ, το νέο Range Rover Sport, ορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με αποκλειστικές λεπτομέρειες, απαράμιλλες επιδόσεις στο δρόμο, πασίγνωστες ικανότητες σε κάθε έδαφος και με μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες.

Day One Morning 2

Στο πλαίσιο αυτό και κατέχοντας ηγετική θέση στον κόσμο της αυτοκίνησης στο νησί, ο Όμιλος Πηλακούτα, δεν μπορούσε παρά να χαρίσει μια μοναδική ‘modern luxury’ εμπειρία στους προσκεκλημένους του, με την επιλογή της εντυπωσιακής Royal Suite του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, να επισφραγίζει την εγγύηση μίας αξέχαστης εμπειρίας.

Day One Night 115

Για τη διαμόρφωση του μοναδικού αυτού ταξιδιού μέσα από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου Ranger Rover Sport, χρειάστηκε να συνδυαστούν ειδικές δραστηριότητες, που αντανακλούν στην ακρίβεια και την λεπτομέρεια που συναντάμε στη δημιουργία του αυτοκινήτου. 

Day One Night 195

Σε συνδυασμό μάλιστα με την συναρπαστική τοποθεσία, η Range Rover ανέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά της να ξεπερνά την αυτοκινητιστική υπεροχή και να δημιουργεί έναν κόσμο απόλυτης πολυτέλειας και καινοτομίας. 

Day One Morning 10

Οι προσκεκλημένοι είχαμε την ευκαιρία επίσης να παρακολουθήσουμε ένα workshop των αρωμάτων Jo Malone London, μέσα από μια πολύπλευρη εμπειρία που συνδυάζει ευχάριστα τη δημιουργικότητα και την προσωπική εξερεύνηση. Μέσα από εξωτικές μυρωδιές ταξιδέψαμε στον κόσμο των αρωμάτων και μάθαμε για τους σωστούς συνδυασμούς που πρέπει να γίνονται, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Day One Morning 16

 Day One Morning 178 Daytwo Morning 56

Στη συνέχεια μια εκλεκτή επιλογή από μοναδικά κοσμήματα Damiani Jewellery, προσέφερε γνώσεις για τον αποκλειστικό και λεπτομερή σχεδιασμό τους σε elegant ύφος ενώ υπήρχαν και μοντέρνα αλλά και πιο διαχρονικά σχέδια για κάθε γούστο.

Daytwo Morning 70

Daytwo Morning 119

Οι παρευρισκόμενοι μυήθηκαν ακόμη στον κόσμο απόσταξης του τοπικού τζιν από το Aristeidis Distilling και μεταξύ άλλων ενημερωθήκαμε για την τέχνη της κατασκευής του. 

Day One Morning 130

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε λεπτομέρειες για το σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker και να απολαύσουμε 4 διαφορετικά κοκτέιλ, Range, Sport, Velar και Evoque, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία! 

Day One Morning 46 Day One Night 17

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά μερικά από τα πιο αποκλειστικά μοντέλα του Range Rover Sport, με Product Experts στη διάθεσή μας για περιήγηση στα αυτοκίνητα.  

Day One Morning 90 Day One Morning 117 Day One Morning 118Day One Morning 199

Day One Night 125

Η όμορφη εμπειρία μας έκλεισε με ένα γεύμα στην βεράντα της σουίτας, παρέα με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά την υπέροχη θέα και αύρα της θάλασσας να μας συντροφεύει.

Daytwo Morning 130

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS