CELEBRITIESMUSICΓιώργος Μαζωνάκης: Ανοίγει το σπίτι και το καμαρίνι του στο video clip...

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανοίγει το σπίτι και το καμαρίνι του στο video clip του «Διανυκτερεύω»

Σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας μας καλεί να τον ακολουθήσουμε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε στο συμβολικό χρονικό σημείο 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:20 το music video για την επιτυχία «Διανυκτερεύω».

Το «Διανυκτερεύω» είναι το τραγούδι που έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών από το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και καταγράφει πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των charts τόσο με τις πωλήσεις του ως φυσικό προϊόν όσο και ψηφιακά, έχοντας σημειώσει ήδη πάνω από 71 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 5,8 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify.

Το «Διανυκτερεύω» είναι ένα τραγούδι με ιδιαίτερη έμφαση στο στίχο (της Ελεάνας Βραχάλη) και τη μουσική (του Γιώργου Σαμπάνη), που συγκινεί με τη δύναμη της φωνής του Γιώργου Μαζωνάκη, μεταδίδεται συνεχώς από τα ραδιόφωνα και τραγουδιέται δυνατά στο «Fever G» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη κέρδισε με αβίαστη ευκολία το κοινό. Το «Διανυκτερεύω» να συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 690.000 streams στο Spotify, ενώ παραμένει σταθερά στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το music video του «Διανυκτερεύω» καταγράφει τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από την κινηματογραφική προσέγγιση του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Κομβικό σημείο είναι η αρχή και τέλος του music video στους προσωπικούς χώρους του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι αντανακλούν τη δική του αισθητική, το σπίτι και το καμαρίνι του στο «Fever G».

«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!», σχολιάζει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το σημείωμα του σκηνοθέτη

«Η συνεργασία μου με τον Γιώργο ήταν πάντα πολύ δημιουργική γιατί ήταν πάντα ανοικτός σε καινοτόμες και ανατρεπτικές ιδέες που του πρότεινα. Δημιουργήσαμε μουσικά βίντεο μοναδικά για την εποχή τους, αξίζει να αναφέρω τα “Εδώ”, “Το Λάθος Μου Το Τελευταίο”, “Η Φιλοσοφία μου” κ.ά.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την υποστήριξη στην ιδέα με κοινωνικό χαρακτήρα στο βίντεο του “Αγαπώ Σημαίνει”.

Στην πρόσφατη συνεργασία μας για τη δημιουργία του μουσικού βίντεο “Διανυκτερεύω” ο επαγγελματισμός και η άνεση του Γιώργου να ερμηνεύει το ρόλο του με εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά.

Αν και σ’ αυτή την ιδέα ο Γιώργος ενσάρκωνε ουσιαστικά τον εαυτό του παρ’ όλα αυτά μας έδωσε με πολύ όμορφο τρόπο το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του που είναι η σκηνή.

Και η ιδέα είναι ότι, ένας άγγελος που με αλληγορικό τρόπο ως αεροσυνοδός φτάνει και μπαίνει για λίγο στην ζωή του Γιώργου, σκέψεις γεννιούνται στο νου του μέσα από περίεργα συμβάντα και αρχίζει να διαισθάνεται την παρουσία μιας ύπαρξης που του είναι πολύ γνώριμη αλλά έχει φύγει… ό,τι και αν σημαίνει αυτό», γράφει ο Βαγγέλης Καλαϊτζής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS