ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Κριός
Δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα βάζεις μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο, διανύεις άλλωστε ένα διάστημα που σου δίνει άλλη μια ευκαιρία σε υποθέσεις που είναι σημαντικές για σένα.

Ταύρος
Η Σελήνη πορεύεται σήμερα απέναντί σου, κρατώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως φίλοι διαδραματίζουν ένα βοηθητικό ρόλο στις σχέσεις σου, ενώ η επικοινωνία είναι το μέσο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις πιο γερά θεμέλια. Μη διστάζεις λοιπόν να εκφραστείς, μπαίνοντας πάντα και στη θέση του άλλου.

Δίδυμοι
Μετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, παρά το γεγονός ότι είσαι αρκετά επικοινωνιακός αυτή την περίοδο, είσαι αρκετά επιρρεπής σε δηλώσεις και συζητήσεις που τελικά σε εκθέτουν.

Καρκίνος
Η σημερινή είναι σαφώς μια πιο βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, έτσι λοιπόν τα αισθήματα του αλτρουϊσμού και την συμπόνοιας είναι πιο έντονα μέσα σου, ενώ η έμπνευση που μπορεί να έχεις για κάποιο σημαντικό τομέα, είναι πολύ σημαντική.

Λέων
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σου προσφέρει σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μάλιστα μπορείς, μπαίνοντας στη θέση των δικών σου ανθρώπων, να βρεις τη δύναμη να συγχωρήσεις για λάθη που έγιναν κατά το παρελθόν, ενώ γενικότερα η διαίσθησή σου σήμερα είναι τονισμένη, κυρίως στο να καταλαβαίνεις τους άλλους και να δείχνεις κατανόηση.

Παρθένος
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν να μοιραστούν πολλά και σημαντικά μαζί σου, ενώ παράλληλα μέσα από τις γνωριμίες σου φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Παράλληλα οι συντονισμένες προσπάθειες αποδίδουν, ενώ βρίσκεις τους κατάλληλους συμμάχους με τους οποίους κάνεις επικερδείς συμφωνίες. Με ένα καλό προγραμματισμό λοιπόν μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά, στηριζόμενος πάντα στα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Σημασία έχει πως αναγνωρίζονται οι κόποι που έχεις καταβάλλει και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες που φέρνουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου. Παράλληλα, σήμερα τακτοποιείς ευκολότερα υποθέσεις στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Η έμπνευση είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος και η Τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος δεν αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, αλλά κάνεις το δικό σου αγώνα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σίγουρο είναι πως τακτοποιείς πιο εύκολα σήμερα τις υποθέσεις σου.

Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Η διάθεσή σου πάντως είναι αρκετά πιο εσωστρεφής σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αγχώνεσαι υπερβολικά με τις υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως
Η πίεση των προηγούμενων ημερών χαλαρώνει σήμερα και οι ρυθμοί της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικοί για εσένα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινούμενη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχή σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για εσένα όσο οι προηγούμενες. Ωστόσο, μέσα από το λόγο σου γεφυρώνεις τα χάσματα και «γοητεύεις» τα πλήθη, με τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται σήμερα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και σε κάνει πιο αισιόδοξο, πιο εξωστρεφή και πιο κοινωνικό, ενώ η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Πηγή: http://astropedia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS