ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 19 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιανουαρίου

Κριός
Ουδέτερη χαρακτηρίζεται το τέλος της εβδομάδας  για σένα, όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής και συνετός καθώς οι εριστικές συμπεριφορές από μέρους σου μπορεί να σε βάλουν σε περιπέτειες.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου σε μια πιο ευνοϊκή τοποθέτηση φέρνοντας ευκαιρίες να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα, θέλεις να κάνεις πολλά, ωστόσο οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν ωριμάσει ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και υποθέσεις κυρίως πρακτικής φύσεως, ακόμη και αν μοιάζουν κουραστικές ή βαρετές, εσύ τις φέρεις σε πέρας αγόγγυστα. Επιπλέον, αν η υγεία σου το προηγούμενο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί, σήμερα μπορείς να κάνεις βελτιωτικές ενέργειες.

Καρκίνος
Αρκετά καλή η σημερινή ημέρα για την συναισθηματική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμη και αν υπάρχει το έντονο τρέξιμο με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα όμως μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι κοντά σου και στηρίζουν τα σχέδιά σου.

Λέων
Αν αναζητούσες μια ημέρα για να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις του σπιτιού ή για να ασχοληθείς με ένα μέλος της οικογένειάς σου και τα θέματα που το απασχολούν, η σημερινή είναι μια πολύ βοηθητική ημέρα. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται κάποιου είδους εξυγίανση στα του οίκου σου, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Παρθένος
Εν μέσω μιας κουραστικής περιόδου που διανύεις με τον Άρη σε θέση κόντρα, η σημερινή ημέρα μοιάζει σαν μια χείρα βοηθείας για τις υποθέσεις σου, αφού η Σελήνη, περνώντας σε φιλική θέση για σένα προλογίζει ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας με σημαντικά πρόσωπα από το περιβάλλον σου.

Ζυγός
Θεωρείς τις δυσκολίες που εμφανίζονται στο δρόμο σου ως προκλήσεις, που μπορείς να ξεπεράσεις. Βέβαια οι απερίσκεπτες ενέργειες από μέρους σου δεν λείπουν, αλλά έχεις περάσει καιρό αδρανής και έχεις ανάγκη να εκφραστείς.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, είναι όμως ευνοϊκά τοποθετημένη και δημιουργεί ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν σου σε μια σταθερότερη αλλά και πιο ουσιαστική βάση, ενώ παράλληλα κράτα κατά νου πως οι συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, θα διαδραματίσουν κάποιον σημαντικό ρόλο.

Τοξότης
Λειτουργείς καλύτερα σήμερα σε έναν πιο κλειστό κύκλο ανθρώπων και είναι μια βοηθητική ημέρα για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Με την παρουσία μάλιστα του Άρη στο δικό σου ζώδιο, δεν αποκλείεται να έχει καταπονηθεί λίγο η υγεία σου, οπότε η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να την αφιερώσεις σε σένα, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

Αιγόκερως
Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς η βοήθεια που σου προσφέρουν, μοιάζει να σου λύνει τα χέρια, σε ερωτήματα που δεν έβρισκαν απάντηση εδώ και αρκετό καιρό. Με τη σειρά σου και εσύ όμως, βλέποντας ωριμότερα τις καταστάσεις, βρίσκεις διεξόδους σε προβλήματα φίλων.

Υδροχόος
Από πρόσωπα που δεν περίμενες έχεις σημαντική στήριξη, αφενός στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Παρά το γεγονός πως έχεις να κάνεις πολλά σήμερα, βρίσκεις τις διεξόδους για να ξεφεύγεις από τις δυσκολίες, ωστόσο κάποια οικογενειακά μπερδέματα σου δένουν τα χέρια.

Ιχθείς
Μια αρκετά καλή ημέρα για το δικό σου ζώδιο είναι η σημερινή, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επιλύσεις διαδικαστικά ζητήματα αλλά και για περάσεις ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, σταθεροποιείς κάποια σχέδιά σου, για τα οποία έχεις κοπιάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως όσα σε απασχολούν εξαφανίζονται εν μια νυκτί.

Πηγή: http://astropedia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS