ΖΩΔΙΑΠαρθένε, πρόσεξε και κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου που... υποφέρουν

Παρθένε, πρόσεξε και κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου που… υποφέρουν

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια αίσθηση πίεσης σε σχέση με μια φιλία ή ένα έργο μπορεί να προκύψει και να χρειαστεί την προσοχή σου. Η σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει δυσαρέσκειες που σχετίζονται με αξίες ή θέματα σεβασμού. Εάν κρατάς πάρα πολλά για τον εαυτό σου, το άγχος μπορεί να σε κυριεύσει. Η ένταση μπορεί να αφορά θέματα ιδιοκτησίας, τα χρήματα, τα όρια, την κτητικότητα ή το σεβασμό. Θέλεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, με τον Άρη να διέρχεται αυτή τη στιγμή στον 2ο οίκο σου και αν εξαρτάσαι από άλλους, μπορεί να νιώθεις κάποια απογοήτευση.

Ταύρος

Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου ή απλά να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και να κάνεις τα δικά σου είναι ισχυρή, με τον Άρη να διασχίζει το ζώδιο σου μέχρι τις 20/7. Συνήθως αξιοποιείς εύκολα το θάρρος και την ενέργεια που σου δίνει αυτή η διέλευσης για να κάνεις πράγματα. Σήμερα ωστόσο η πίεση να παραμείνεις ψύχραιμος ή να τηρήσεις τους κανόνες είναι ιδιαίτερα ισχυρή, προκαλώντας κάποια ένταση ή ένα δίλημμα, καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Έχεις πολλές συναρπαστικές ιδέες και σχέδια, αλλά η υπερβολική ενέργεια σε νέες προσπάθειες μπορεί να σε κρατήσει πίσω σε ευθύνες και έργα.

Δίδυμοι

Με τις σημερινές πτυχές δεν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις εκπτώσεις ή να εκτονώσεις την απογοήτευση σου. Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να σε εξοργίσει περισσότερο απ’ το συνηθισμένο και είναι δύσκολο να κάνεις ή να σκεφτείς άλλα πράγματα. Μπορεί να βρεθείς προσηλωμένος σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα, καθώς ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι απροετοίμαστος και το κλειδί για να μειώσεις την πίεση είναι να εντοπίσεις τι έχεις ήδη προσπαθήσει να διαχειριστείς και να ελέγξεις και στη συνέχεια, συνειδητά να τις αποσυμπιέσεις λίγο.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις σήμερα μπορεί να διαταράξουν λίγο τη ροή, στρέφοντας την προσοχή σου στα βαθύτερα θέματα ή στα μακροχρόνια προβλήματα σου. Είναι καιρός να αναλάβεις την ευθύνη και να αποβάλλεις μια συνήθεια που δε λειτουργεί υπέρ σου. Αν και μπορεί να μην είναι απλό, να θυμάσαι ότι τα μικρά βήματα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές. Είτε πρόκειται για πρόληψη, φόβο ή άλλη στάση που δίνει τη δύναμη σε κάτι ή κάποιον, αντί να το κρατάς για τον εαυτό σου, έχεις τη δύναμη να το αλλάξεις. Οι γύρω σου σήμερα μπορεί να είναι πεισματάρηδες και οι τομείς όπου νιώθεις ότι στερείσαι ενέργεια, χρόνο ή χρήμα γίνονται πιο εμφανείς.

Λέων

Ο Άρης διεγείρει τις φιλοδοξίες σου καθώς διασχίζει τον 10ο οίκο σου μέχρι τις 20/7. Είναι μια από τις πιο στοχευμένες περιόδους του έτους. Ωστόσο με τη σημερινή συνάντηση Άρη – Πλούτωνα, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ μιας σχέσης και των καθηκόντων σου, των ευθυνών σου ή των κοσμικών ή στρατηγικών στόχων σου. Είναι σημαντικό να διατηρείς μια ισορροπία και να μη δίνεις υπερβολική έμφαση σε κάτι συγκεκριμένο. Θα πρέπει να έχεις χώρο και για τα δυο αυτά τμήματα της ζωής σου. Οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αρκετά απαιτητικοί ή ακόμα και πιεστικοί αυτή τη στιγμή, ή μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένος στη μέση μιας διαμάχης.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη σε κρατά αφοσιωμένο στο παρασκήνιο. Καλό είναι να μην υπερεκταθείς σήμερα. Ακόμα κι έτσι, μια διέλευση Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σε βρει αναστατωμένο με ένα θέμα, αλλά οι διέξοδοι για να εκφραστείς φαίνονται περιορισμένοι. Αντίθετα, η επιθυμία να προωθήσεις την εργασία ή την υγεία σου έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη σου να εξελιχθείς, να μάθεις και να βιώσεις τη ζωή από πρώτο χέρι. Μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις σε κάθε τομέα. Έχε υπόψη σου, με τον Πλούτωνα να διασχίζει τον 6ο οίκο σου, η εργασία και η υγεία είναι τομείς που είναι πιο πιθανό να ξεφύγεις ή όπου είσαι τόσο φιλόδοξος που άλλοι τομείς της ζωής σου υποφέρουν.

Ζυγός

Ενώ η Σελήνη στον ήρεμο κοινωνικό σου τομέα είναι συνεργάσιμη και ανάλαφρη, οι παρορμήσεις σου τείνουν να είναι έντονες σήμερα, καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Μπορεί να νιώσεις έντονα συναισθήματα καθώς και κάποια τάση καταναγκασμού που όμως τελικά αποδεικνύονται εποικοδομητικά. Ο Άρης στον τομέα της οικειότητας μέχρι τις 20/7, μπορεί να ξεσηκώσει ξεχασμένα θέματα και συναισθήματα, και με τη συνάντηση με τον Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να επιδεινώσει εντάσεις στις σχέσεις ή σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια δυσαρέσκεια μπορεί να εμφανιστεί αν κάποιος δε σε παίρνει στα σοβαρά.

Σκορπιός

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας, διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι της 20/7, χαρίζοντας ενθουσιασμό στις αλληλεπιδράσεις και τις συνεργατικές σου προσπάθειες. Αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μπορεί να επιφέρει μια πιο δυναμική και διορατική προσέγγιση στις σχέσεις σου. Σήμερα ο Άρης συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένος ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων και στα δικά σου συναισθήματα και φόβους.

Τοξότης

Με τον Άρη να διασχίζει τον τομέα της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας σου μέχρι τις 20/6, έχεις ενέργεια και κίνητρο για να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο, καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο σήμερα, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και συνειδητοποιημένος. Υπάρχει μια τάση να πιέζεις θέματα που μπορεί ακούσια να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα. Ενώ ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι θεμιτός, αυτή η διέλευση τείνει να ασκεί πίεση.

Αιγόκερως

Μερικές ανησυχίες μπορεί να σε πιέσουν κάποιες στιγμές σήμερα, με ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα να σε κάνει να βρίσκεσαι σε σύγκρουση. Μπορεί τα συναισθήματα σου προς κάποιον να προκαλούν επιπλοκές ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες που σχετίζονται με χρήματα, ιδιοκτησία και αξίες. Ευτυχώς μέσα από αυτές τις συγκρούσεις μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και την κατάσταση σου. Ο στόχος είναι να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις την καρδιά σου, να επιδιώξεις τον έρωτα ή να εκφραστείς δημιουργικά.

Υδροχόος

Ο Άρης διασχίζει τον 4ο οίκο σου μέχρι τις 20/7 και ανακατεύει παλιά ζητήματα σε συναισθηματικό επίπεδο ή δίνοντας ενέργεια στο σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Καθώς είναι σε μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα σήμερα, ο Άρης μπορεί να τονίσει πως αυτά τα πράγματα έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδια σου και την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Είναι ζωτικής σημασίας να δώσεις προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτό σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσεις απέναντι σε ένα θέμα που σε κρατά σε εγρήγορση ή σε υπερβολικό άγχος, για το καλό σου.

Ιχθύες

Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις κατά διαστήματα σήμερα, ειδικά αναζωπυρώνοντας ζητήματα ελέγχου. Μπορεί να νιώσεις ένταση για προθεσμίες ή ανυπόμονος με θέματα που δεν επιταχύνονται με τον επιθυμητό ρυθμό. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστα συναισθήματα, λέξεις ή σκέψεις, αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις αυτά τα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Σκέψου ότι τα μυστικά και η απροθυμία να εξερευνήσεις βαθύτερα ζητήματα μπορεί να επιδεινώσουν τις εντάσεις.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS