ΖΩΔΙΑΖώδια και απιστία: Μάθε πώς και γιατί θα απατήσει το κάθε ζώδιο

Ζώδια και απιστία: Μάθε πώς και γιατί θα απατήσει το κάθε ζώδιο

Μερικές φορές το αν θα σε απατήσει κάποιος δεν έχει να κάνει με το ζώδιό του. Όλοι είμαστε εν δυνάμει άπιστοι, απλά διαφέρουμε στον τρόπο που κάνουμε την απιστία.

Ναι φυσικά και μερικά ζώδια είναι πιο επιρρεπή, αλλά και τα υπόλοιπα δεν σημαίνει ότι δεν απατούν ποτέ. Κανείς δεν είναι τέλειος και ο καθένας έχει τον τρόπο του ανάλογα με το ζώδιό του. Ας δούμε λοιπόν τον πλήρη οδηγό απιστίας των ζωδίων στην παρακάτω λίστα.

Κριός
Είναι κυνηγός από τη φύση του. Του αρέσει να φλερτάρει απλά και μόνο για τη χαρά του σπορ. Αποφεύγει τα απαγορευμένα «θηράματα». Μόλις απιστήσει, εξαφανίζεται και επιστρέφει στο σταθερό σημείο του. Αν βέβαια απιστήσεις εσύ, εκεί έχει δύο μέτρα και δύο σταθμα.

Ταύρος
Για να φτάσει αυτό το πιστό ζώδιο να κάνει την «κουτσουκέλα», αυτό σημαίνει πως αισθάνεται παραμελημένος και του λείπει η φροντίδα που τόσο έχει ανάγκη. Μετά από αυτή λογικά θα χωρίσει, διότι δεν μπορεί να ζει με τις τύψεις.

Δίδυμος
«Σκυλί που γαβγίζει, δε δαγκώνει» λένε και αυτό ισχύει και για τον Δίδυμο. Ναι, του αρέσει να παίζει, να φλερτάρει και να διεγείρετε εγκεφαλικά, αλλά σπάνια απιστεί. Αν το κάνει, τότε έχει διαλέξει να είναι με αυτόν τον άνθρωπο και όχι με εσένα.

Καρκίνος
Είναι τόσο ευαίσθητο ζώδιο, που και μόνο η σκέψη τους φέρνει ενοχές. Φυσικά όμως και απατούν, όπως όλοι. Η απιστία για τον Καρκίνο είναι θέμα καρδιάς και μυαλού, την κάνει για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του και να καλύψει τα συναισθηματικά κενά της σχέσης. Προφανώς και δεν χωρίζει μετά, απλά τον «τρώνε» οι τύψεις.

Λέων
Αν δεν τους δώσεις την προσοχή που θέλουν και δεν τους φερθείς σαν να είναι το κέντρο του κόσμου σου, τότε η απιστία είναι βέβαιη. Θέλουν να τους συμπεριφέρονται σα να είναι βασιλιάδες και αν δεν τους το παρέχεις αυτό, τότε θα ψάξουν αλλού. Μετά την απιστία δύσκολα χωρίζει, εφόσον για αυτόν δεν έχει κάνει κάτι κακό. Εσύ έφταιγες.

Παρθένος
Πριν σε απατήσει ένας Παρθένος πρέπει να έχει κάνει τα πάντα -και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα- για να σώσει τη σχέση του. Δεν επιθυμεί να πληγώσει κανέναν, ούτε αναζητά τη σαρκική επαφή με άλλα άτομα. Του αρέσουν όμως τα διανοητικά παιχνίδια και αυτά πολλέ φορές έχουν την ίδια κατάληξη.

Ζυγός
Τρελαίνονται να φλερτάρουν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν δίνουν παραπάνω δικαιώματα και έχουν αυστηρές αρχές. Όταν απατήσει ένας Ζυγός, τότε είναι γιατί έχει βρει τη μοναδική του αγάπη στο πρόσωπο ενός άλλου ατόμου, οπότε ο χωρισμός είναι βέβαιος.

Σκορπιός
Δεν μπορεί να αντισταθεί στο απαγορευμένο και στο μυστήριο. Του αρέσει να κρύβεται και η παράλληλες σχέσεις τον εξιτάρουν. Δύσκολα θα καταλάβεις αν σε απατά, εφόσον ξέρει να καλύπτει τα ίχνη του, δεν πρόκειται να σε χωρίσει, ούτε να στο πει. Αν τον απατήσεις εσύ όμως, τότε θα εκδικηθεί σίγουρα.

Τοξότης
Τους αρέσει η περιπέτεια και το καινούργιο. Μπορεί να φτάσουν στην απιστία από την περιέργειά τους για το διαφορετικό και την έξαψη της αλλαγής. Επίσης όταν είναι σε μια σοβαρή σχέση έχουν την τάση να πανικοβάλονται, διότι μισούν τη δέσμευση, οπότε η απιστία είναι μια καλή «δικαιολογία» για χωρισμό.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα μπει στη διαδικασία της απιστίας μόνο αν του δείξεις ότι δεν τον σέβεσαι. Εκεί ναι, θα αναζητήσει κάτι διαφορετικό, το οποίο αν το βρει κατά πάσα πιθανότητα να το κρατήσει κιόλας. Δεν μπορούν να μείνουν πλέον άλλωστε σε μια σχέση που δεν τους σέβονται.

Υδροχόος
Δεν είναι καθόλου ρομαντικοί και δεν τους «αρέσει» τόσο η σαρκική επαφή. Αγαπούν όμως τα παιχνίδια μυαλού και την έξυπνη συζήτηση, που για αυτούς είναι φλερτ. Θα απατήσει φυσικά, αλλά μόνο αν αισθανθείς ότι δεν τον έχεις ανάγκη και δεν του δίνεις την προσοχή που θέλει. Και ναι, θέλουν αρκετή προσοχή.

Ιχθύες
Δύσκολη υπόθεση, εφόσον για να απατήσει ένας Ιχθύς πρέπει να του έχεις τσακίσει την αυτοεκτίμηση και να αισθάνεται εντελώς υπό σου. Τότε θα αναζητήσει την αγκαλιά κάποιου άλλου. Χρειάζονται τρυφερότητα και φροντίδα και όταν δεν την παίρνουν, ξεγλιστρούν σαν χέλια. Φυσικά και θα χωρίσει μετά.

jenny.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS