BEAUTYBEAUTY NEWSΔείτε την εγκυμονούσα Gigi Hadid να δίνει συμβουλές για μακιγιάζ!

Δείτε την εγκυμονούσα Gigi Hadid να δίνει συμβουλές για μακιγιάζ!

Η Gigi Hadid η οποία όπως έχει γίνει γνωστό περιμένει το πρώτο της παιδάκι, έκανε την εμφάνιση της σε ένα live στο Instagram με την makeup artist της Maybelline, Erin Parsons και μας έδωσε συμβουλές για το μακιγιάζ ενώ απάντησε και για τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική στο πρώσωπο.Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο πήρε αμέτρητα likes.

Το γνωστό μοντέλο στο βίντεο δείχνει ένα εύκολο μακιγιάζ κατάλληλο για κλήσεις στο Zoom, ενώ κατά τη διάρκεια του Live μίλησε για τη ρουτίνα ομορφιάς της, τις φήμες για πλαστική χειρουργική και τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε το πρόσωπό της από την αρχή της εγκυμοσύνης της. Η Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik το φθινώπορο.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Gigi Hadid – Zayn Malik μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

“Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω fillers στο πρόσωπό μου και γι ‘αυτό το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό”, είπε. “Είχα μάγουλα από τότε που γεννήθηκα. Ειδικά στον fashion month – όταν ήμουν ήδη στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Η Gigi Hadid απαντάει στις φήμες που την θέλουν να έκανε πλαστική χειρουργική

“Για όσους αναρωτιούνται δεν έχω βάλει ποτέ ούτε έγχυση τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που όλοι ακολουθούν, αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους και τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και καλά με τον εαυτό τους. Εμένα προσωπικά, με τρομάζει”, είπε. «Νιώθω σαν να είμαι control freak. Σκέφτομαι, τι γίνεται αν πάει στραβά;»

Για το μοντέλο, το μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της. “Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο πρόσκαιροι για να κάνουν μόνιμα πράγματα στο πρόσωπό τους. Δέχομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είναι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω μερικές φορές ανασφάλεια, αλλά για ειδικές περιπτώσεις μπορείτε να δώσετε σχήμα στη μύτη σας ή να κάνετε οτιδήποτε με μακιγιάζ », είπε. “Το μακιγιάζ είναι ένα τόσο όμορφο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα σε ειδικές περιστάσεις, αλλά και να αποδεχτείς το όμορφο πρόσωπό σου για το πώς ακριβώς το έκανε ο Θεός … και η μαμά με τον μπαμπά σου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS