BEAUTYBEAUTY NEWSΝέα προϊόντα ομορφιάς για την Άνοιξη

Νέα προϊόντα ομορφιάς για την Άνοιξη

Νέα προϊόντα προσγειώνονται καθημερινά στον κόσμο της ομορφιάς. Εμείς σου προτείνουμε τα εξής 5 με τα οποία αξίζει να ασχοληθείς τη δεδομένη στιγμή!

 

Selfie ready

Η ματ κάλυψη αποκτά νέα διάσταση. Πώς; Χάρη στην ελαφριά σύνθεση του ενισχυμένου με υαλουρονικό οξύ, φον ντε τεν της Εstee Lauder, Double Wear Light. Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αντέχει στον ιδρώτα, την υγρασία, το νερό ελέγχει τη λιπαρότητα. Με την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια, άνετη και χωρίς γυαλάδα.

 

Θα το ερωτευτείς

Η άνετη φόρμουλα του Crushed Liquid Lip της Bobbi Brown αγκαλιάζει τα χείλη με την πλήρη κάλυψη ενός κραγιόν υγρής μορφής, την πλούσια ενυδάτωση ενός balm και τη γλυκιά λάμψη ενός gloss, για γεμάτο αποτέλεσμα. Θα λατρέψεις τις 14 παιχνιδιάρικες και ανεπιτήδευτες, πλούσιες, ενυδατικές αποχρώσεις -από ουδέτερες σε έντονες και φωτεινές- τόσο ευέλικτες και εύκολες στην εφαρμογή.

 

Pink revolution

Πιο ελαφρύ από το αρχικό «Yes I Am», το νέο eau de parfum «Yes I am Pink First» της Cacharel εκφράζει επίσης ό,τι πιο παιχνιδιάρικο καθώς και τις δύο συμπληρωματικές πτυχές της ίδιας γυναίκας. Στο νέο μπουκάλι, το φωτεινό κόκκινο παραχωρεί τη θέση του σε ένα πολύ θετικό φούξια που δίνει δύναμη στη γυναίκα που το φορά. Το δεύτερο δημοφιλέστερο χρώμα κραγιόν στον κόσμο μετά το κόκκινο, αυτό το ενθουσιώδες φούξια, αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας τάσης μεταδοτικής χαράς και καλής διάθεσης.

 

Φυσικότητα!

Η νέα χρωματική έκδοση του ρουζ/highlighter L’Orchidée corail της Sisley με την εμβληματική ορχιδέα τυπωμένη, θα προσδώσει αρμονική λάμψη, σε ζεστούς και ζωηρούς κοραλλί τόνους και θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις τις γωνιές του προσώπου σου για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Ιδανικό για πολύ ανοικτές επιδερμίδες, αλλά και πολύ σκουρόχρωμες μαυρισμένες από τον ήλιο.

 

Το αύριο ξεκινά σήμερα

Η νύχτα είναι η ιδανική στιγμή του 24ωρου για να τονώσεις την επιδερμίδα σου, αφού η μικροκυκλοφορία αυξάνεται κατά τη διάρκειά της, διευκολύνοντας τη διάχυση του οξυγόνου στα κύτταρα. Εμπλούτισε τη φροντίδα της νύχτας με την κρέμα νυχτός (αν θες μπορείς να την εφαρμόσεις και σαν μάσκα) της σειράς Slow Ageτης Vichy. Με ρεσβερατρόλη στη σύνθεσή της ενισχύει τα μιτοχόνδρια που συμβάλλουν στην κυτταρική αναπνοή, δίνοντας στην επιδερμίδα λάμψη υγείας.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS