BEAUTYHAIR & NAILSValentines nails: Ιδέες για τα πιο "full in love" νύχια του χρόνου

Valentines nails: Ιδέες για τα πιο “full in love” νύχια του χρόνου

Αφού το κόκκινο κυριαρχεί παντού γύρω μας αυτές τις μέρες, γιατί όχι και στα νύχια μας; Φυσικά, καταλαβαίνουμε και το γεγονός ότι κάπου κουράζει το τόσο… full in love red, οπότε εμείς θα σας προτείναμε για την ημέρα των ερωτευμένων, αν θέλετε κάτι τόσο όσο, να “παίξετε” με μικρές λεπτομέρειες, χωρίς ιδαίτερες υπερβολές.  

Eίτε γιορτάζουμε λοιπόν είτε όχι, είτε υποστηρίζουμε τέτοιου είδους “γιορτές” είτε όχι, οφείλουμε τουλάχιστον να σεβαστούμε ότι πρόκειται για μια μέρα εξαιρετικά αφιερωμένη στον έρωτα η οποία ίσως και μας δίνει έμπνευση και αφορμή να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα, να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα μας, ακόμη και στη περιποίηση των άκρων μας.

Μπορείτε λοιπόν να τιμήσετε την ημέρα αυτή ακόμη και με το πιο fun nail art όπως μικρές καρδιές που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες αλλά και με σχέδια που οι κόκκινες πινελιές θα κλέβουν την παράσταση.

Αν πάλι προτιμάτε το απλό κόκκινο τότε θα σας πούμε φυσικά ναι, είναι chic, διαχρονικό και ταιριάζει με όλα! Ναι θα λέγαμε επίσης και σε επιλογές που αποπνέουν ρομαντισμό και δεν συμπεριλαμβάνουν μέσα το κόκκινο χρώμα αλλά π.χ απαλό ροζ με πινελιές που ταιριάζουν άψογα με το συγκεκριμένο mood. Ακόμη και μαύρα σχέδια θα ήταν μια όμορφη επιλογή.

nails

V1 Vn1 Vn2 Vn3 Vn4

Valentine's Day negative space heart nails

heart emoji valentine's day nails

Stick some lip stickers on your favorite base coat and your mani is instantly Cupidapproved.

More into minimalist vibes No problem Top your favorite nude shade with this discrete and delicate design instead. All...

Geometric French tips paired with a heart accent nail are sweet and simple. Get perfect lines with a thin detail...

Valentine's Nails- Dainty Hearts

Valentine's Day- Peach Fuzz Love

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS