BEAUTYHAIR & NAILSBeyoncé: Μας δείχνει την hair care routine της και αποδεικνύει ότι τα...

Beyoncé: Μας δείχνει την hair care routine της και αποδεικνύει ότι τα μαλλιά της είναι υγιή

Τέλος στον «μύθο» που θέλει τους ανθρώπους που φορούν περούκες να μην έχουν υγιή μαλλιά, βάζει η Beyonce με ένα βίντεο που ανέβασε και με το οποίο μας δείχνει την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της. 

Με ένα βίντεο στο προφίλ της στo Instagram λοιπόν η κορυφαία τραγουδίστρια παίρνει μαζί της τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε μία ημέρα περιποίησης των φυσικών της μαλλιών.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι χιλιάδες με αρκετούς από τους ακόλουθούς της να μην μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι διατηρεί τα φυσικά της μαλλιά αψεγάδιαστα, παρά το γεγονός ότι συνεχώς φοράει περούκες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο μας δείχνει βήμα – βήμα την ρουτίνα της χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών, «Cécred». Στο βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει υπάρξει «ανατρεπτική και προκλητική» όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο με τη μουσική της αλλά και με τα μαλλιά της.

«Η διατήρηση του ξανθού χρώματος επί 25 χρόνια στα φυσικά μαλλιά μου, μέσω όλων των πειραματισμών που κάνω, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των προϊόντων της @cecred. Είναι το πιο δύσκολο να διατηρήσετε τα βαμμένα μαλλιά υγιή και δυνατά, αλλά η @cecred είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα της CÉCRED για τη συμβολή της στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το στίγμα και η παρανόηση είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά είναι μια μαλ***α, γιατί δεν αφορά κανέναν».

Τέλος στεγνώνει τα μαλλιά της και αποκάλυψε πως διατηρεί μια μέτρια θερμοκρασία θερμότητας ώστε να μην τα καταστρέφει. Στη συνέχεια τα ίσιωσε, χτενίστηκε και ανέδειξε τις λαμπερές, ογκώδεις μπούκλες της.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS