BEAUTYHAIR & NAILS«Waterfall bangs»: Η νέα τάση στις αφέλειες

«Waterfall bangs»: Η νέα τάση στις αφέλειες

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μαλλιά σου και πολύ προβληματίζεσαι! Να τα αφήσεις μακριά ή να τα κόψεις κοντά; Μήπως να πειράξεις το χρώμα; Δεν ξέρεις τι να ρισκάρεις να κάνεις και αναρωτιέσαι αν θα σου πάει…

Πάντως υπάρχει ένα καινούργιο κούρεμα στα μαλλιά που δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς! Είναι φρέσκο, νεανικό και super καλοκαιρινό κούρεμα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και είναι πιστεύω για όλες τις ηλικίες. Ο λόγος για τις «waterfall bangs»!

Οι waterfall bangs μοιάζουν με τις κλασικές αφέλειες, αλλά δεν είναι, αφού είναι λίγο πιο μακριές. Αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά! Οι waterfall bangs αγκαλιάζουν με τέτοιον τρόπο το πρόσωπο, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του. Οι αφέλειες είναι αρκετά μακριές δεξιά κι αριστέρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά μεγέθη, τα οποία είναι απίστευτα hot και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Επιπλέον, οι waterfall bangs είναι αρκετά διακριτικές, γιατί δεν έχουν έντονες γωνίες και κοψίματα. Οπότε, αν φοβάσαι να κάνεις τις κλασικές αφέλειες, γιατί πιστεύεις, ότι δεν θα σου πηγαίνουν, οι waterfall bangs είναι μία νέα εκδοχή, η οποία έρχεται, να φέρει την πιο όμορφη και ανανεωμένη αλλαγή στα μαλλιά σου, φέτος το καλοκαίρι.

Ταιριάζουν τέλεια σε σπαστά και σγουρά μαλλιά γιατί δημιουργούν extra κίνηση και όγκο. Άρα δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς, αφού δεν θα θες και πολύ ώρα να τα φτιάχνεις καθημερινά. Αν έχεις μάλιστα ίσια μαλλιά με λεπτή τρίχα, θα χαρίσεις στα μαλλιά τη ζωντάνια και τον αέρα που ψάχνουν!

Πάρε μερικές ιδέες:

Anne
Balls
Jennifer 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS