BEAUTYMAKE UPBeautyhacks: Αν δεν έχετε nude κραγιόν, αυτή η λύση με lip pencils...

Beautyhacks: Αν δεν έχετε nude κραγιόν, αυτή η λύση με lip pencils θα γίνει η νέα σας εμμονή

Βλέπουμε πολλές φορές tutorial videos που μας δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν πιο μεγάλα και ζουμερά ωστόσο στα περισσότερα χρειάζεται αρκετή διαδικασία. Γι’αυτό λοιπόν εάν ανήκεις στη κατηγορία γυναικών που θέλουν κάτι γρήγορα και χωρίς πολλά – πολλά, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά.

Στο πιο κάτω βίντεο θα δεις έναν συνδυασμό από 2 μόνο lip pencils που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν φυσικά και ζουμερά. Όπως πιθανόν να γνωρίζεις, οι nude –ροζ αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή ενώ ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Από ένα πρωινό μέχρι ένα βραδινό look.

Αν δεν έχετε κάποιο nude κραγιόν, εμείς σας βρήκαμε τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι χειλιών σε λευκό χρώμα και ένα μολύβι σε σκούρο ροζ χρώμα και ένα διάφανο gloss.

Εφαρμόστε το λευκό μολύβι χειλιών στο κέντρο των χειλιών και στη συνέχεια καλύψτε την υπόλοιπη επιφάνειά τους, από τις γωνίες προς τα μέσα, με το σκούρο ροζ μολύβι. Κάντε blending με καθαρά δάχτυλα για να ενώσετε τα δύο χρώματα και τέλος προσθέστε το gloss.

Διαβάστε επίσης: Τα 5 βήματα για ένα απόλυτα φυσικό no make up look

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS