BEAUTYMAKE UPH Gigi Hadid σου δείχνει νέο τρόπο να φορέσεις το λευκό eyeliner

H Gigi Hadid σου δείχνει νέο τρόπο να φορέσεις το λευκό eyeliner

Yπάρχουν γυναίκες που έχουν βαρεθεί το μαύρο eyeliner και γι’αυτό η Gigi Hadid μπορεί να τις εμπνεύσει, ώστε να δοκιμάσετε τώρα που μένουμε σπίτι διάφορες αλλαγές στο μεικαπ λουκ σας.

Το eyeliner και συγκεκριμένα το μαύρο eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλλυντικά. Ωστόσο γιατί να μην κάνουμε μια αλλαγή;

Η άνοιξη είναι μία εποχή ανανέωσης και η ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε νέες τάσεις. Έτσι, φέτος αξίζει να δώσουμε μία ευκαιρία στο λευκό eyeliner. Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το λευκό eyeliner να κυριαρχεί στον κόσμο της ομορφιάς. Υπάρχει όμως ένας νέος τρόπος για να το εφαρμόσουμε στα βλέφαρα μας και να ξεχωρίσουμε.

Ακριβώς αυτό μας δείχνει η Gigi Hadid, η οποία επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα λευκό eyeliner και να κάνει μία οριζόντια γραμμή ακριβώς στο σημείο που τελειώνει το κινητό μέρος του ματιού.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι άκρως εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερο. Εάν δεν έχετε στη διάθεση σας κάποιο λευκό eyeliner μπορείτε να αντιγράψετε το beauty look της με ένα λευκό μολύβι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS