BEAUTYMAKE UPΠώς να εφαρμόσετε το νέο ορό της Chanel

Πώς να εφαρμόσετε το νέο ορό της Chanel

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Εμπνεόμενη από τον «Κήπο του βασιλιά» που δημιουργήθηκε στο Παρίσι τον 17ο αιώνα, η CHANEL δημιουργεί ένα υπαίθριο εργαστήριο για να μελετήσει, να προστατέψει και να καλλιεργήσει την άγρια χλωρίδα που θα τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα θεραπευτικά βότανα της περιοχής.

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Ενδυναμώνοντας το πλέγμα του δέρματος, ο όρος Sublimage L’ Essense Fondamentale ασκεί ολοκληρωμένη δράση στην πυκνότητα και το μικροανάγλυφο του δέρματος. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, πιο σφριγηλή, πιο τονωμένη. Οι πόροι του δέρματος σφίγγουν, το οβάλ επανασχεδιάζεται και οι όγκοι του προσώπου επαναπροσδιορίζονται αρμονικά. Ένα θρεπτικό φυσικό βούτυρο σε συνδυασμό με την ενυδατική και προστατευτική δράση του υαλουρονικού οξέος προσφέρει στην φροντίδα αυτή πλούσια και δροσερή υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως. Μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται σα να έχει κάνει λίφτινγκ γίνεται αφράτη και λαμπερή.

Η ΚΙΝΗΣΗ

Ο επαναπροσδιορισμός της αρμονίας του προσώπου και η ενίσχυση του υποδόριού μυϊκού ιστού απαιτεί την διέγερση όλων των σημείων αγκύλωσης που εντοπίζονται στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής.

  1. Πριν την εφαρμογή: τοποθετήστε τα δάχτυλα στην αρχή της γραμμής των μαλλιών και ασκήστε ανοδικές πιέσεις προς την κορυφή του κεφαλιού (x4). Κάνετε στη συνέχεια συτή την κίνηση ξεκινώντας από το πίσω μέρος των κροτάφων προς το πάνω μέρος του κεφαλιού. Τέλος, επαναλαμβάνετε την κίνηση αυτή ξεκινώντας από το πίσω μέρος των αυτιών προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.
  2. Εφαρμογή: εφαρμόζετε τον όρο Sublimage L’ Essense Fondamentale σε κάθε μάγουλο, στο μέτωπο και το λαιμό.
  3. Με τα δύο χέρια, λειαίνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου από μέσα προς τα έξω.
  4. Μετά την εφαρμογή: με τα δάχτυλα ενωμένα, ασκήστε προοδευτική πίεση για μερικά δευτερόλεπτα στα παρακάτω πέντε σημεία: στην κορυφή του μετώπου και στους κροτάφους, προς το πάνω μέρος του κεφαλιού, εμπρός και πίσω από τα αυτιά, προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS