BEAUTYMAKE UPTα make up trends που θα επικρατήσουν την άνοιξη κατευθείαν από τις...

Tα make up trends που θα επικρατήσουν την άνοιξη κατευθείαν από τις μητροπόλεις της μόδας

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

 

Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, το Λονδίνο και το Μιλάνο τα νέα trends για το μακιγιάζ της άνοιξης εντυπωσιάζουν και μας προκαλούν να τα υιοθετήσουμε για φοβερά statement looks.

Στο show του Giorgio Armani οι Make-Up artists πειραματίστηκαν με παστέλ-λιλά αποχρώσεις και περλέ shimmers, δίνοντας έμφαση και λάμψη στο μακιγιάζ των ματιών για ένα moody effect. Τα φυσικά φρύδια συμπλήρωσαν το όλο look, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει ολοκληρωμένο.

 

Ο Dior επέλεξε ένα κλασικό αλλά γκλάμουρ μακιγιάζ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2019, καθώς τα μοντέλα περπάτησαν στο runway έχοντας έντονο μολύβι στο κάτω βλέφαρο, δίνοντας έτσι έμφαση στα μάτια. Το ουδέτερο χρώμα στα μάγουλα και τα απαλά ροζ χείλη ανέδειξαν ένα vintage αποτέλεσμα.

 

Μένοντας πιστή στη διαχρονική κομψότητα του brand το runway του οίκου Chanel επικεντρώθηκε  στο αψεγιάδιαστο λαμπερό δέρμα, με λεπτομέρειες από χρυσό highlighter, το οποίο ανάδειξε τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου ξεχωριστά, ενώ τα πλούσια κόκκινα χείλη αιχμαλώτισαν επίσης το αναγνωρίσμο στυλ των Παριζιάνων. Τα φυσικά χοντρά φρύδια και οι sparkly σκιές ματιών έκαναν την τύπου χωρίς προσπάθεια  ομορφιά να αποτελεί το πρόσταγμα της ημέρας.

 

Η Tom Ford αισθητική ανέδειξε μάτια σε καστανές αποχρώσεις μαζί με διάφανο μπρόνζερ στα μάγουλα. Τα smokey μάτια ταίριαξαν επίσης με ρουζ σε ροζ τόνους και glossy nude χείλη. Σοφιστικέ και ταυτόχρονα φυσικό, το look, ήταν τέλειο για το runway, αλλά και για ένα καθημερινό makeup.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS