BEAUTYMAKE UPΤα The Organic Pharmacy είναι η νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς

Τα The Organic Pharmacy είναι η νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Συναντήσαμε την Margo Marrone -φαρμακοποιό με εξειδίκευση στην ομοιοπαθητική- το μυαλό πίσω από τη δημιουργία του brand The Organic Pharmacy. Η συνάντηση έγινε στο Debenhams του The Mall of Cyprus (όπου θα βρείτε και τα προϊόντα) και ομολογουμένως μας εξέπληξε η αμεσότητα, η ευθύτητά της όπως και η ζεν προσωπικότητά της. Η Margo Marrone μας σύστησε τα The Organic Pharmacy και μας μύησε στον υπέροχο κόσμο τους.

Έτσι ξεκίνησαν όλα… με πάθος για τη φύση
«Όταν ξεκίνησα πριν από 15 χρόνια το πάθος μου για εξέρευση λύσεων σε δερματικά προβλήματα όπως το έκζεμα, ακμή, ροδόχρους ακμή χρησιμοποιώντας την απίστευτη δύναμη της φύσης και το βάθος της επιστήμης με οδήγησε στην επιθυμία να μπορώ να έχω στη διάθεσή μου όλα τα εργαλεία για να αποκαταστήσω όλα τα παραπάνω. Έτσι η προσέγγισή μου ήταν να αντιμετωπίζω τη ρίζα του προβλήματος μέσω της ομοιοπαθητικής, να υποστηρίξω τον οργανισμό με τα βότανα, να αποκαταστήσω την ισορροπία με τα συμπληρώματα και να καταπραΰνω το δέρμα με μια εξατομικευμένη λύση. Μίλωνας με ανθρώπους που είχαν δερματικά προβλήματα και καθοδηγώντας τους για το ποια θεραπεία να ακολουθήσουν για να έχουν αποτέλεσμα που έδινε τεράστια ικανοποίηση. Οι θεραπείες ήταν τόσο αποτελεσματικές που με ρωτούσαν να τους δώσω το ίδιο προϊόν και για κάποιο φίλο τους που είχε το ίδιο πρόβλημα.

Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου…
«Σύντομα περισσότερο οι γυναίκες μου ζητούσαν αντιγηραντικά έλαια, καθαριστικά και ενυδατικές κρέμες. Έτσι δημιούργησα βάσει των ίδιων αρχών τη σειρά φροντίδας για το δέρμα όπως ακριβώς τα ιατρικά σκευάσματα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι το ίδιο αποτελεσματικά. Τα The Organic Pharmacy διαθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε φάση της περιποίησης, από τον καθαρισμό, την τόνωση, την αναδόμηση, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση και φυσικά αντηλιακή σειρά με προϊόντα βασισμένα στα Minerals».

Η δύναμη της φύσης
«Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει εφικτό χωρίς κάποια ειδικά συστατικά. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες των προϊόντων μας είναι βιολογικά πιστοποιημένα αλλά εκτός αυτού χρησιμοποιούμε μερικά πολύ ειδικά εκχυλίσματα, πάνω από 250 βιολογικά φαρμακευτικά βότανα για να είμαι ακριβής, αλλά σε πολλά προϊόντα έχουμε εκλεκτά συστατικά τα οποία χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά όπως είναι το τριαντάφυλλο, η αλόη το Shea Butter και η καλεντούλα. Τα προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιό μας στο Λονδίνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS