CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι και...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι και ο «χαμός» στα social media

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του Malmö Arena όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. 

Διαβάστε επίσης Eurovision 2024: Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του Malmö Arena

Aπόλυτα συντονισμένοι, η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασαν το «ZARI», στην πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, που πραγματοποιήθηκε χθες Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Η σκηνική παρουσία απλά υπέροχη αφού την επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon).

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece’s first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή το #Eurovisiongreece μπήκε στα trends του Twitter (X) και όλοι σχολίασαν με άκρως θετικό πρόσημο την εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι κέρδισε τις εντυπώσεις με τους χρήστες των social media να πιστεύουν πως η ταλαντούχα καλλιτέχνης μπορεί ακόμη και να φέρει την πρωτιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS