CELEBRITIESMUSICΗ Britney Spears συνεργάζεται με Pitbull και Marc Anthony

Η Britney Spears συνεργάζεται με Pitbull και Marc Anthony

Στο ίδιο τραγούδι αναμένεται να ενώσουν δυνάμεις και φωνές η Britney Spears, ο Pitbull και o Marc Anthony. Η Britney Spears, o Pitbull και ο Marc Anthony ετοιμάζουν μαζί ένα νέο τραγούδι.

Η αποκάλυψη της είδησης ήρθε δια στόματος του ίδιου του «Mr. Worldwide» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «103.5 KTU» της Νέας Υόρκης, το σαββατοκύριακο.

«Έχουμε ένα τραγούδι που έρχεται, μαζί με… Ξέρω ότι αυτό πρόκειται να ακουστεί τρελό… Έχουμε ένα τραγούδι που έρχεται, μαζί τον Marc Anthony, την Britney Spears κι αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Pitbull», δήλωσε ο 37χρονος ράπερ. Ο τίτλος αυτής της εκρηκτικής συνεργασίας – έκπληξη είναι «I Feel So Free With You».

Η Britney Spears και ο Pitbull είχαν αποπειραθεί να συνεργαστούν στο πρόσφατο παρελθόν, όμως το τραγούδι τους δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα.

Συγκεκριμένα η 36χρονη τραγουδίστρια ήταν η αρχική επιλογή για το «Hey Ma» του Pitbull και του J Balvin, Το οποίο αποτέλεσε μέρος του soundtrack για την κινηματογραφική ταινία «The Fate of the Furious».

Μετά από διάφορες παρασκηνιακές εξελίξεις, τη θέση της Britney Spears πήρε η Camila Cabello, ενώ κι ο J Balvin είχε αντικαταστήσει τον Romeo Santos. Αυτή η ακυκλοφόρητη η εκδοχή του «Hey Ma» διέρρευσε στο διαδίκτυο τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Ο Pitbull και ο Marc Antony Έχουν συναντηθεί ξανά στο «Rain Over Me» το 2011 και στο «Armada Latina» των Cypress Hill το 2010.

Επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το «I Feel So Free With You».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS