CELEBRITIESMUSICMadonna: Επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας της

Madonna: Επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας της

Σε μια ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε η Madonna, η οποία περί τα τέλη Ιουνίου χρειάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της, καθώς μπήκε στην Εντατική.

Σε Instastories που ανέβασε χθες στα social media, η αγαπημένη Pop Star, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ενώ έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας πως οι ημερομηνίες για την περιοδεία της επαναπρογραμματίζονται.

Διαβάστε επίσης: Madonna: Ο χορός της στο Instagram μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει» έγραψε η Μαντόνα με φόντο μια εικόνα ενός χεριού που κρατά ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Διαβάστε επίσης: Madonna: Οι πρώτες της φωτογραφίες της μετά την περιπέτεια της υγείας της

Θυμίζουμε πως η 64χρονη Μαντόνα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και φυσικά χρειάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS