CELEBRITIESSHOWBIZ14 πράγματα για το νέο «Καφέ της Χαράς»

14 πράγματα για το νέο «Καφέ της Χαράς»

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, το «Καφέ της Χαράς», ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα
Η σειρά υπολογίζεται ότι θα βγει στον αέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2020, αν και στην Ελλάδα προβλήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων του ANΤ1. Οι ιθύνοντες έκαναν την πρόταση στους σεναριογράφους Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά, καθώς θεώρησαν ότι το σήριαλ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του καναλιού.

Η επίσημη φωτογράφηση
Πριν τρεις εβδομάδες, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία, με τους Χάρη Ρώμα, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Τζόυς Ευείδη να ποζάρουν γεμάτοι χαμόγελα. Παρόλα αυτά φωτογραφίες από τα γυρίσματα ή από τα μίτινγκ της παραγωγής ήταν αναρτημένες στους προσωπικούς λογαριασμούς των πρωταγωνιστών της στα social media.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι
Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλοκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, θα βρίσκονται ξανά στο καστ.

Οι νέοι εισβολείς
Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας και οι μικροί Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης.

Τα «προβλήματα»
Οι δημιουργοί ήθελαν από την πρώτη στιγμή να επιστρέψουν στα νέα επεισόδια όλοι οι πρωταγωνιστές, ωστόσο το πρόβλημα αρχικά ήταν η Ρένια Λουιζίδου που είχε συμβόλαιο με τον Alpha για το «Σόι σου». Μετά από συζητήσεις η λύση βρέθηκε και η τηλεοπτική Χαρά επιστρέφει κανονικά.

Οι αποχωρήσεις
Έχει γίνει γνωστό ότι από τη νεανική παρέα του Κολοκοτρωνιτσίου μόνο ο Διονυσάκης θα βρεθεί στο καστ. Η Γωγώ με τον Μπίλι και τη Ματούλα δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το νέο κύκλο. «Δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Φαντάζομαι ότι πάει αλλού η ιστορία. Φαντάζομαι ότι επικεντρώνεται στη Βάλια και τον Μανωλάκη το σενάριο. Αν υπήρχε λόγος να είμαι, ναι θα έκανα guest. Αν είναι απλά να είμαι για να είμαι, δεν θα το έκανα», ανέφερε ο Δημήτρης Τσακάλας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν
Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική, αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου.

Το καινούριο σενάριο
Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς, που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Ο πρωταγωνιστικός έρωτας
Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) -δικηγόρος πια- επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο έρωτα.

Ο Πώποτας και η Χαρά σε νέες δράσεις
Στον προαναφερθέντα έρωτα, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας, αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Η είσοδος της Ζέτας Δούκα
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούριο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Η νέα… δήμαρχος
Ο Περίανδρος Πώποτας πάει πια να είναι υπέρμαχος της τάξης και της ηθικής, καθώς στα νέα επεισόδια η εξουσία περνά σε άλλα χέρια. Και μάλιστα… γυναικεία. Η καλή, πονόψυχη και αφελής Σταυρούλα Πώποτα-Φατσέα, αδελφή του πρώην δημάρχου, παίρνει τα πάνω της και μαζί τη δημαρχία του Κολολοτρωνιτσίου.

Κι άλλος παπάς στο χωριό
Ο Δημήτριος (Απόστολος Καμιτσάκης) είναι ο νέος ιερέας του χωριού. Το μυστήριο που τον περιβάλλει αλλά και η φυσική γοητεία του δημιουργούν αναστάτωση στο γυναικείο ποίμνιο. Έχει σκοτεινό παρελθόν, είναι εξωσυμβατικός, οδηγεί μηχανή και εάν παραστεί ανάγκη παίζει και μουσική στο «Καφέ» της Χαράς. Συνδέεται αμέσως με τη Βάλια, όταν τη σώζει από ένα ατύχημα και γίνεται ο καλός της άγγελος.

Τσιράκι με γαλόνια
Ο νέος αστυνόμος του χωριού, ο αστυνόμος Μπρίλης (Αντώνης Καλομοιράκης), είναι σαν να έχει βγει από κόμικς και παλιές ελληνικές ταινίες. Αγαπά τη μαμά του και τον Περίανδρο Πώποτα που τον αισθάνεται ως πνευματικό του πατέρα, με αποτέλεσμα να γίνει το υποχείριό του στα σκοτεινά του σχέδια εναντίον του νέου «Καφέ» της Χαράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS