CELEBRITIESSHOWBIZ2008 - 2018: Πώς ήταν η Στασικράτους πριν από δέκα χρόνια; (εικόνες)

2008 – 2018: Πώς ήταν η Στασικράτους πριν από δέκα χρόνια; (εικόνες)

Πάμε λίγα χρόνια πίσω και αναπολούμε την οδό Στασικράτους που έσφυζε από ζωή. Η μέρα ξεκινούσε με ψώνια στα πολυτελή καταστήματα και συνεχιζόταν στις talk of the town καφετέριες που πλαισίωναν τον εμπορικό δρόμο. Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι την εποχή της οικονομικής κρίσης.

Αργότερα είδαμε τον πολυσύχναστο δρόμο να χάνει την αίγλη του. Τα πιο γνωστά καταστήματα, όπως το Cube, και οι πιο γνωστοί οίκοι, όπως ο Louis Vuitton, άρχισαν να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο και ο κόσμος να αραιώνει ολοένα και πιο πολύ.

Για ένα μεγάλο διάστημα, η Στασικράτους ήταν στον “αναπνευστήρα”, με κάποια καταστήματα να προσπαθούν να κρατηθούν και να δώσουν το φιλί της  ζωής στον πάλαι ποτέ εμπορικό δρόμο.

Σήμερα, λίγα χρόνια μετά, η Στασικράτους αναβιώνει. Το ολοκαίνουριο Pralina Experience, το Beauty Line ακριβώς δίπλα και άλλοι νεοφερμένοι σχετικά χώροι, όπως το Artigiano, το Box 42 και το Forty Two Bar, έχουν φέρει αέρα ανανέωσης στην περιοχή, αποκτώντας καθημερινά ολοένα και περισσότερους επισκέπτες.

Δείτε πώς ήταν η Στασικράτους το 2008, στο ειδικό αφιέρωμα που έκανε εκείνη τη χρονιά το περιοδικό Omikron. Σίγουρα θα παρατηρήσετε αρκετές αλλαγές, καθώς κάποια από τα καταστήματα δεν υπάρχουν πια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS