CELEBRITIESSHOWBIZ5 λόγοι για να επισκεφθείτε τη Θεμιστοκλή Δέρβη

5 λόγοι για να επισκεφθείτε τη Θεμιστοκλή Δέρβη

Στο δρόμο όπου το brunch μάς έγινε συνήθεια, τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της πόλης αποκτούν ξανά νόημα, με μυρωδάτους καφέδες, αφράτες τηγανίτες, αβγά ποσέ και γκουρμέ γεύματα.

Από την Νταϊάνα Αζά

Silver Pot

Με το που άνοιξε, απέκτησε φανατικό κοινό, καθιερώνοντας το brunch στην περιοχή και δίνοντας ώθηση ώστε όλο και περισσότερα εστιατόρια με brunch menus να κάνουν την εμφάνισή τους στη λεωφόρο και στις παρόδους της. Με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα και με αρκετές vegetarian προτάσεις, προσφέρει ολόφρεσκες σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα, όπως χταποδάκι σε κόκκινο κρασί με αρωματικά, κάπαρη, πουρέ φάβας ή ινδικές κοτομπουκιές.

Θεμ. Δέρβη 3Ε, τηλ. 22 10

Just Baked

Τα πάντα παρασκευάζονται την ίδια μέρα. Τα λαχανικά κόβονται επί τόπου, τα bagel έχουν μόλις βγει απ’ το φούρνο και εσύ έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις τα υλικά για το σάντουιτς ή τη σαλάτα σου. Εμείς ξεχωρίσαμε τη mediterranean salad με φέτα, ελιές και ρίγανη, τη σαλάτα με goji berries, φέτα, σπανάκι, αμύγδαλα και κρουτόν σικάλεως και το Detox Smoothie με σπανάκι, αγγουράκι, ginger και γιαούρτι.

Θεμ. Δέρβη 43Α, τηλ. 22 100102

 

The Boys

Προσθέτοντας στο μενού περισσότερα γκουρμέ σάντουιτς, healthy σνακ, αλλά και ροφήματα με βάση το περιβόητο τσάι matcha, το κουκλίστικο gastro café ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Βγάζει τα τραπεζάκια έξω, παίζει ψαγμένη μουσική, τοποθετεί τα λουλούδια στους πάγκους και σερβίρει παγωμένους καφέδες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Θεμ. Δέρβη 5, 22-660421

 

Brew Lab

Τα ελάχιστα τραπέζια στην πίσω αυλή και στο πεζοδρόμιο δεν το εμπόδισαν να γίνει ένα από τα δημοφιλή στέκια στο νησί. Κι αυτό λόγω της υψηλής ποιότητας καφέ που διαθέτει, με τα προσεκτικά επιλεγμένα χαρμάνια από χώρες κορυφαίες στην παραγωγή τού είδους, αλλά και το εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να σου λύσει κάθε απορία.   

Στασικράτους 3, τηλ. 22666231

 

Souvlaki Bar

Ήταν σαφές απ’ την αρχή πως αυτό το νέας γενιάς ψητοπωλείο ήρθε για να μείνει! Με σύγχρονη διακόσμηση, μεγάλη ποικιλία και υγιεινές επιλογές, διαθέτει τρία διαφορετικά είδη από γύρο, σουβλάκια από φιλέτο κοτόπουλου και κεμπάπ με γέμιση από τυρί-κρέμα. Δικό μας αγαπημένο το μπούτι κοτόπουλο χωρίς κόκαλο που σερβίρεται με φρέσκες τηγανιτές πατάτες, πράσινη σαλάτα και σος μουστάρδας.

Θεμ. Δέρβη 24Α, τηλ. 77 777753

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS