CELEBRITIESSHOWBIZActive Radio: Η ξεκαρδιστική φάρσα του Λούη στον Τάσο και η αντίδραση...

Active Radio: Η ξεκαρδιστική φάρσα του Λούη στον Τάσο και η αντίδραση που αξίζει να δείτε!

Η απίστευτη αντίδραση του Τάσου Θεοδώρου στη φάρσα του Λούη Πατσαλίδη!

Ο Λούης Πατσαλίδης και ο Τάσος Θεοδώρου, είναι το υπέροχο πρωινό team που ακούμε καθημερινά στον Active 107,4  από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 10.00.

Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί μας έχουν συνηθίσει να… “τσακώνονται” σχεδόν καθημερινά και συγκεκριμένα σε μια μουσική ενότητα που υπάρχει στην εκπομπή, η οποία αφορά ένα μουσικό challenge στο οποίο ο καθένας τους επιλέγει τραγούδια που θα παίξει, ενώ ζητούν την ψήφο του κόσμου ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.

Ο Λούης μας λοιπόν σήμερα, ορεξάτος – ορεξάτος είπε να στήσει μία φάρσα στο ραδιοφωνικό του ταίρι και μάλιστα με τη συμμετοχή των ακροατών. Συγκεκριμένα καθώς ο Τάσος βρισκόταν έξω από το στούντιο αφού μιλούσε στο τηλέφωνο, ο Λούης βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από τους ακροατές να στείλουν απανωτά μηνύματα στα οποία θα γράφουν: «Λούης όχι άλλο Τάσος!».

Με το που αρχίζει το challenge λοιπόν και κατόπιν συνεννόησης Λούη – ακροατών έτσι κι έγινε! Άρχισαν τα μηνύματα στο 3074 το ένα πίσω από το άλλο και ο Τάσος με το που βλέπει τι γίνεται… παθαίνει ένα μικρό σοκ και αρνείται να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Ωστόσο τελικά συνέχισε το παιχνίδι παρόλο που… πληγώθηκε από την στάση ακόμη και των πιο πιστών του ψηφοφόρων. «Όλοι στέλνουν τα ίδια μηνύματα, Λούης όχι άλλο Τάσος, ποιοί είναι όλοι αυτοί; Eγώ δεν παίζω!» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός φανερά ενοχλημένος.

Βέβαια άλλο να σας τα γράφουμε και άλλο να τα βλέπετε!

Για δείτε λοιπόν τι έγινε σήμερα στο “Πρωινό Ακτιβιοτικό” και την αντίδραση του Τάσου Θεοδώρου στη φάρσα που του έστησε ο Λούης Πατσαλίδης: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS