CELEBRITIESSHOWBIZΑφροδίτη Γεωργίου: Η πρώτη αγκαλιά με την κορούλα της και η εξομολόγηση...

Αφροδίτη Γεωργίου: Η πρώτη αγκαλιά με την κορούλα της και η εξομολόγηση για τη δύσκολη γέννα της

Γιορτή της μητέρας χθες και μια από τις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτή της Αφροδίτης Γεωργίου. Η γλυκύτατη παρουσιάστρια, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε αγκαλιά με την κορούλα της και περιγράφει όλα αυτά που ένιωσε μετά από μια δύσκολη γέννα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Η φωτογραφία με την κορούλα της και τα λόγια της για τον κορωνοϊό

“OMG My First Mother’s Day! 💞 Η στιγμή που σε κράτησα 1η φορά στην αγκαλιά μου ήταν η πιο σπουδαία της ζωής μου. Μετά από μια δύσκολη γέννα είχα την ευλογία να γίνω η μαμά σου 🙏 Όταν σε είδα καμιά αναποδιά δεν είχε σημασία. Η συγκίνηση για αυτό το θαύμα της νέας πνοής απερίγραπτη (αυτή η πρώτη μας φωτογραφία την αποτυπώνει έστω και λίγο) Σε λατρεύω φως μου, τιμή μου να είμαι η μανούλα σου ❤️ Θα βάζω για πάντα τα δυνατά μου για να νιώθεις την μητρική φιγούρα όπως πρέπει να την νιώθουν όλα τα παιδιά: Ζεστή, γεμάτη αγάπη και ασφάλεια 🌺 Μητρότητα: Το πιο ακραίο και απόλυτο συναίσθημα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Πανέτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο της μωράκι (φώτο)

Φυσικά να ευχηθώ χρόνια πολλά και στη δική μου μαμά την οποία πια αγαπώ διπλά, την εκτιμώ τρελά και την καταλαβαίνω 10 φορές περισσότερο 😉 Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες εκεί έξω, σας θαυμάζω και ας μην σας ξέρω 💪” έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

OMG My First Mother's Day! 💞 Η στιγμή που σε κράτησα 1η φορά στην αγκαλιά μου ήταν η πιο σπουδαία της ζωής μου. Μετά από μια δύσκολη γέννα είχα την ευλογία να γίνω η μαμά σου 🙏 Όταν σε είδα καμιά αναποδιά δεν είχε σημασία. Η συγκίνηση για αυτό το θαύμα της νέας πνοής απερίγραπτη (αυτή η πρώτη μας φωτογραφία την αποτυπώνει έστω και λίγο) Σε λατρεύω φως μου, τιμή μου να είμαι η μανούλα σου ❤️ Θα βάζω για πάντα τα δυνατά μου για να νιώθεις την μητρική φιγούρα όπως πρέπει να την νιώθουν όλα τα παιδιά: Ζεστή, γεμάτη αγάπη και ασφάλεια 🌺 Μητρότητα: Το πιο ακραίο και απόλυτο συναίσθημα. Φυσικά να ευχηθώ χρόνια πολλά και στη δική μου μαμά την οποία πια αγαπώ διπλά, την εκτιμώ τρελά και την καταλαβαίνω 10 φορές περισσότερο 😉 Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες εκεί έξω, σας θαυμάζω και ας μην σας ξέρω 💪 #mothersday #happyfirstmothersday #iamamomnow #dearmom #igetitnow #thankyou #thefirstphotowithmydaughter #newmom #iwilldomybest #thankyougod #blessed

A post shared by Afroditi Georgiou (@afroditi_georgiou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS